- 11,490
- 6,446
- 113
Sen kaşimayi nerden tanıyon reis adam konuda bile yoktu 😀Çekim geldi ödül gönderildi
@Kashima ustaya 1 k
Sen kaşimayi nerden tanıyon reis adam konuda bile yoktu 😀Çekim geldi ödül gönderildi
@Kashima ustaya 1 k
O zaman iyi yapmışsınbastacisin en zor zamanimda bana 1 k atmıştın
Yanliz bende sana ödeme garantisi vermiştim😀😀bastacisin en zor zamanimda bana 1 k atmıştın
Dha onceki alısverişinden 😄Sen kaşimayi nerden tanıyon reis adam konuda bile yoktu 😀
Bende diyom ne alaka yoksa @Kashima kardeşimize helali hoş olsun şaşırdımDha onceki alısverişinden 😄
Ne çekilişi laAllah'tan çekiliş çıkmış bu kashima konuda yoktu ödülü ona atmış deli olurdum yoksa
En son Erhan abikini kazanmıştım kaç ay önce az önce 1 k çıkmış 30 k kazansam bu kadar zevk almazdım puahahahNe çekilişi la
Bana en son çıktığında Ecevit yaşıyorduEn son Erhan abikini kazanmıştım kaç ay önce az önce 1 k çıkmış 30 k kazansam bu kadar zevk almazdım puahahah
HahahahBana en son çıktığında Ecevit yaşıyordu
Senin bahtını apo amca kapatıyor abi puhahahBana en son çıktığında Ecevit yaşıyordu
Nerde o 50k çektiğimiz günlereSenin bahtını apo amca kapatıyor abi puhahah
Kupon zaten 2dk surdu dostAllah'tan çekiliş çıkmış bu kashima konuda yoktu ödülü ona atmış deli olurdum yoksa
Neyse beni ilgilendirmez dostKupon zaten 2dk surdu dost
Apo amcamın gözü kalmış puahahaNerde o 50k çektiğimiz günlere
La vurmadan önce 300 attım ondan sonra 50 çektimApo amcamın gözü kalmış puahaha
Adam çekiliş konusu açmamış. Tebrik ettim sadece. Deli olacak bir sorun yok. Sekilde görüldüğü gibi sözüm meclisten içeri bazıları gibi ekmeksiz degil adam gibi adammış.Allah'tan çekiliş çıkmış bu kashima konuda yoktu ödülü ona atmış deli olurdum yoksa
Ben mi ekmeksiz ekmeksiz olan sensin abi sana iyilik yaptık sana geri istedik diye bize düşman kesildin eyw büyüğümsun mert de adamsın saygısızlık yapmak istemem sana abiAdam çekiliş konusu açmamış. Tebrik ettim sadece. Deli olacak bir sorun yok. Sekilde görüldüğü gibi sözüm meclisten içeri bazıları gibi ekmeksiz degil adam gibi adammış.