Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı demir41 | Beraberlik

Kupon Miktarı
1111
Kupon Oranı
1.11

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,169
9,579
113
Ben mi ekmeksiz ekmeksiz olan sensin abi sana iyilik yaptık sana geri istedik diye bize düşman kesildin eyw büyüğümsun mert de adamsın saygısızlık yapmak istemem sana abi
Sen uzerine alınıyorsan sana diyorum yok alinmiyorsan konuda yoksun bile. Benim ismim geçtiği icin cevap verdim gerisi senin bileceğin iş

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,054
10,433
113
Adamın bana atması seni neden geriyor? Ben ortaya konuştum alınan alınır alınmayan işine bakar bu kadsr basit
Bir rol takip edek dedik lanet olsun keşke etmiyeydik ula konuda yoksun geldin ödül aldın iste senin olsa zoruna gitmezmi

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,510
2,777
113
Ahmet dostum aranzidaki muhabbeti bilmem ama konu rolling konusu degil millet yeri geliyor roll konularidna 30 40 sayfa takip ediyor odul alamiyor, iyi temiz birisisin sana dagittirp odul aliyorsun mesela sen de. Millet gelip roll sahibine veya sana bu adam ne alaka diye hiddetlense(eminim yapan olmustur) onlar haksiz olur burada da Adam konuda degil gelip odul aldi dersen sen haksiz olursun zaten 2 dakika surdu maclar bi de yani neyin takibi