- 19,171
- 11,520
- 113
Oranlar kapansın seridenAngola yüzde 50 tamam
Auckland son yarım saat
Oranlar kapansın seridenAngola yüzde 50 tamam
Auckland son yarım saat
75 e kadar gol çıkmaz umarimOranlar kapansın seriden
1 0 2 0 biter maksimum diye düşünüyorum gol atan üstüne yatabilir zaten değerli bir maçAngola yüzde 50 tamam
Auckland son yarım saat
2.5 alt biter iade gelmez diye düşünüyorum ben de1 0 2 0 biter maksimum diye düşünüyorum gol atan üstüne yatabilir zaten değerli bir maç
Kar cebe yakışır usta taş artık kolumuz agirmadi3 alt yaparak iyi yapmışsın her ihtimale karşı
Gelsin sayende bı roll acak1 0 2 0 biter maksimum diye düşünüyorum gol atan üstüne yatabilir zaten değerli bir maç
Ev her türlü atar da 3 cikmasin1 0 2 0 biter maksimum diye düşünüyorum gol atan üstüne yatabilir zaten değerli bir maç
Tertemiz gidiyor böyle devam eder inşallahKar cebe yakışır usta taş artık kolumuz agirmadi
Belli olmaz reis bakalım basıyor evin atması daha iyi zatenEv her türlü atar da 3 cikmasin
O maç çok sıkıntı demir dep atarsa sıkıntı evde atacaksa 80 den önce atmasın bunlarda bi önceki maç iy 1-0 ms 5-2 bitmiişBelli olmaz reis bakalım basıyor evin atması daha iyi zaten
Dilenciliği bırak artıkGelsin sayende bı roll acak
Reis relax besmeleyle yaptik kuponuO maç çok sıkıntı demir dep atarsa sıkıntı evde atacaksa 80 den önce atmasın bunlarda bi önceki maç iy 1-0 ms 5-2 bitmiiş