Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Denetimli Serbestlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
arkadaşlar kimliğimi kaybettim sanıp iptal ettirdim sonra buldum ve onunla karakola imza atıyom ilerde geçersiz kimlikle imza atmışsın deyip dosyayı kapatma durumları olurmu

Şiva1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
161
256
63
Olmaz karakol imza atarken sıkıntı yapmıyorsa bişey olmaz

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,467
1,975
113
parmak iziyle imza atmıyormusun zaten kimlik gerekmiyor bile gerekse de polis kontrol ettiği için o geçerli derse sorun olmaz

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
parmak iziyle imza atmıyormusun zaten kimlik gerekmiyor bile gerekse de polis kontrol ettiği için o geçerli derse sorun olmaz
ne biliyim başkan denetimli serbestlik müdürlüğüne güven olmaz ilerde sistemden görürler kimliğini iptal etmişsin nasıl imza attın geçersiz imzalar der diye bir sordum

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,467
1,975
113
ne biliyim başkan denetimli serbestlik müdürlüğüne güven olmaz ilerde sistemden görürler kimliğini iptal etmişsin nasıl imza attın geçersiz imzalar der diye bir sordum
birşey olmaz ordaki insanlar zaten elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor usülsüzlük olmadığı sürece böyle şeyleri sorun etmezler

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
arkadaşlar kimliğimi kaybettim sanıp iptal ettirdim sonra buldum ve onunla karakola imza atıyom ilerde geçersiz kimlikle imza atmışsın deyip dosyayı kapatma durumları olurmu
Hiçbir sorun olmaz karakol girişinde sadece TC ile işlem yapıyor bir sorun teşkil etmez dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...