Ne alaka kardeşim yaarkadaşlar kimliğimi kaybettim sanıp iptal ettirdim sonra buldum ve onunla karakola imza atıyom ilerde geçersiz kimlikle imza atmışsın deyip dosyayı kapatma durumları olurmu
Bo konudaki uzman temsilcimiz @Muroo1988 dur efendim kendisi ile iletişime geçerseniz daha net bilgi alabilirsinizarkadaşlar kimliğimi kaybettim sanıp iptal ettirdim sonra buldum ve onunla karakola imza atıyom ilerde geçersiz kimlikle imza atmışsın deyip dosyayı kapatma durumları olurmu
ne biliyim başkan denetimli serbestlik müdürlüğüne güven olmaz ilerde sistemden görürler kimliğini iptal etmişsin nasıl imza attın geçersiz imzalar der diye bir sordumparmak iziyle imza atmıyormusun zaten kimlik gerekmiyor bile gerekse de polis kontrol ettiği için o geçerli derse sorun olmaz
birşey olmaz ordaki insanlar zaten elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor usülsüzlük olmadığı sürece böyle şeyleri sorun etmezlerne biliyim başkan denetimli serbestlik müdürlüğüne güven olmaz ilerde sistemden görürler kimliğini iptal etmişsin nasıl imza attın geçersiz imzalar der diye bir sordum
eyvallahbirşey olmaz ordaki insanlar zaten elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor usülsüzlük olmadığı sürece böyle şeyleri sorun etmezler
@Muroo1988 sen biliyorsun arkadasa yardımcı olsanaarkadaşlar kimliğimi kaybettim sanıp iptal ettirdim sonra buldum ve onunla karakola imza atıyom ilerde geçersiz kimlikle imza atmışsın deyip dosyayı kapatma durumları olurmu
Hiçbir sorun olmaz karakol girişinde sadece TC ile işlem yapıyor bir sorun teşkil etmez dostumarkadaşlar kimliğimi kaybettim sanıp iptal ettirdim sonra buldum ve onunla karakola imza atıyom ilerde geçersiz kimlikle imza atmışsın deyip dosyayı kapatma durumları olurmu
eyvallah tamam konu anlaşılmıştır @Shellac konuyu imha edebilirmisinHiçbir sorun olmaz karakol girişinde sadece TC ile işlem yapıyor bir sorun teşkil etmez dostum
Tabiiieyvallah tamam konu anlaşılmıştır @Shellac konuyu imha edebilirmisin