- 3,854
- 2,148
- 113
Puahahaha benim kadar hızlı olabilirmsn🤣Sen seyred kankanı
Puahahaha benim kadar hızlı olabilirmsn🤣Sen seyred kankanı
Yatırımınız yokmuş ancak aktarım için ricacı oldum sizlerede aktarım saglanmıştır bol şanslar keyifli vakitler1844587856 efendim id
Kral 1844587856Rolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar keyifli vakitler diliyorum , takipleyene payfix şartı geçerli
Destek kardo cansın teşekkürler gidip at yarışına basam kayıp edip geliyim🤣Rolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar keyifli vakitler diliyorum , takipleyene payfix şartı geçerli
Kral adamsın vesselamYatırımınız yokmuş ancak aktarım için ricacı oldum sizlerede aktarım saglanmıştır bol şanslar keyifli vakitler![]()
HahahahhaaDestek kardo cansın teşekkürler gidip at yarışına basam kayıp edip geliyim🤣
367878298Yatırımınız yokmuş ancak aktarım için ricacı oldum sizlerede aktarım saglanmıştır bol şanslar keyifli vakitler![]()
Çok teşekkür ederim o sizlerin güzel görüşü diyelimKral adamsın vesselam
Son 2 işleminiz etkinlik bonusuymuş maalesef367878298
Dost biz ne kazancaz şartlar ne kaarımız ne değiştimiRolling bakiyeniz aktarılmıştır bol şanslar keyifli vakitler diliyorum , takipleyene payfix şartı geçerli
Son 1 işlem bonus iki değil dostSon 2 işleminiz etkinlik bonusuymuş maalesef![]()
Pardon düzeltildi son işlemmiş 2 işlem degilmiş , rolling bakiyesi aktarıldı bol şanslarBenim yatırım var müsaitse bende alabilirim
Eklemiştir 🤣Son 2 işleminiz etkinlik bonusuymuş maalesef![]()