- 42,222
- 2,373
- 113
Çekim yöntemine bağlı olarak değişebilir kullanıcı adınızı iletirseniz yardımcı olabilirımSevgili @Dengebet Destek simdi ben 500 yatirdim kasa 30 bin de 25 bin cekim verdim sorun olmaz dimi
Çekim yöntemine bağlı olarak değişebilir kullanıcı adınızı iletirseniz yardımcı olabilirımSevgili @Dengebet Destek simdi ben 500 yatirdim kasa 30 bin de 25 bin cekim verdim sorun olmaz dimi
Bosver dengebet bonuslariniz çekim işlemleriniz herkesi kayıp için sürüklüyor zor bi sitesinin ben bir daha yatırım yapmam kimseye de önermem yalandan çekim paylaş bonusu için bile bissuru laf yok 4 saat yok 2 yerde paylaş oooo ooo çok acemisiniz çokÇekim yöntemine bağlı olarak değişebilir kullanıcı adınızı iletirseniz yardımcı olabilirım
Yusem kardeşim Acemilikle alakası yok kim kurallara göre oynar ise çekimi de yatırımı da muhakkak ulaşır. Ters bir durum söz konusu olduğunda üyeler genellikle hırsa veya heyecana kapılıp aksini düşünebiliyor. Dengebet üyelerini asla mağdur etmez. Bizim ile iletişime geçip blgi almanız en sağlıklısı olur sizin takdiriniz..Bosver dengebet bonuslariniz çekim işlemleriniz herkesi kayıp için sürüklüyor zor bi sitesinin ben bir daha yatırım yapmam kimseye de önermem yalandan çekim paylaş bonusu için bile bissuru laf yok 4 saat yok 2 yerde paylaş oooo ooo çok acemisiniz çok
Yine de kurallariniz sert çekim limitlerini guncellemeniz lazım bonuslariniz çok gorunsede bi cimrilik var 😒Yusem kardeşim Acemilikle alakası yok kim kurallara göre oynar ise çekimi de yatırımı da muhakkak ulaşır. Ters bir durum söz konusu olduğunda üyeler genellikle hırsa veya heyecana kapılıp aksini düşünebiliyor. Dengebet üyelerini asla mağdur etmez. Bizim ile iletişime geçip blgi almanız en sağlıklısı olur sizin takdiriniz..
Bunu tabikide iletirim yusem bey. Cimrilik Le alakalı değil, belli bir açığı önlemek için konulmuş kurallar ama tabikide ileteyim ben mağdur etmek niyetinde olmamıştır dengebetYine de kurallariniz sert çekim limitlerini guncellemeniz lazım bonuslariniz çok gorunsede bi cimrilik var 😒