- 27
- 7
- 3
Yok kral ne urfasi 😂 vanliyim ya 😂Tek tahmin atıyorum urfalısın 😅
Yok kral ne urfasi 😂 vanliyim ya 😂Tek tahmin atıyorum urfalısın 😅
Pazartes-salı dedi bro@JackReacher ödül eklendi mi virusbette
7/7 yaptı mı@JackReacher ödül eklendi mi virusbette
Ama bir guvence vermen lazım madem öder diyon ozaman sende koy ortaya para odedigine inanayım.her öder diyene inanırsak ayvayı yedik 😂 ne geldiyse başıma öder diyenlerden geldi😂Yooooookkk öyle olmazzz senin bana itimatın yoksa olmaz bu iş abimm
Güvencem ismim başka birşey demiyorum sana 😆Ama bir guvence vermen lazım madem öder diyon ozaman sende koy ortaya para odedigine inanayım.her öder diyene inanırsak ayvayı yedik 😂 ne geldiyse başıma öder diyenlerden geldi😂
Ben biraz daha araştırayım elimde son 1100 lira var oda giderse sigara param kalmayacak 🥺Güvencem ismim başka birşey demiyorum sana 😆
Yaptm7/7 yaptı mı
Tebrikler dost şansın çok olsun
Link atar mısınBeyler site ödeme yapıyor ama biraz geç 1000 TL çekim valla ben geldi hesabıma dün 23 civarlarında çekmiştim Ekli dosyayı görüntüle 983769
Kendisi başka siteye 1000 atsın 3000 daha rahat yapar diye düşünüyorumÖderde o oyun en fazla 50₺ öder 50₺ yi 3000 yapabilecek babayiğitler vardır illaki
Di mi yatırım bonusu cark vs daha avantajlı olurKendisi başka siteye 1000 atsın 3000 daha rahat yapar diye düşünüyorum
Ben düşünmüyorum 1000₺ 1001₺ bile olmazKendisi başka siteye 1000 atsın 3000 daha rahat yapar diye düşünüyorum