Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertleşme

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,215
829
113
Arkadaşlar biraz dertleşelim istedim bu grupta gönlü güzel insanlar olduğunu biliyorum.Dostlar şimdi ben 2021 yılına kadar devlet memuruydum o dönem durumumda iyiydi sosyalliğimde vardı kız arkadaşımda vardı başıma çok kötü şeyler geldi işimi kaybettim kariyerim gitti sonra işsiz kaldım sonra kız arkadaşım terketti sonra ailem evden kovdu sokakta yatmaya başladım sonra akıl hastanesine düştüm bakırköyde yattım bir süre yani başıma gelmeyen kalmadı.Şuandada işsiz güçsüz kod kovalayan bulduğu parayla alkol alan aile evinde sığıntı gibi yaşıyan bir insana dönüştüm.Yani demek istediğim şu dostlar hayatta sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin birgün elinizden kayabilir kalın sağlıcakla..
başına gelen kötü şeyler nedir *

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,209
398
83
ayni ben gibisin 2 sene once hayatim mukemmeldi 5 senelik iliskim kredi kartlarim hesabimda binler sonra uyuşturucuya bulastim hersey gitti is guc icralar kizda tabi terketti

suanda biton borcum var ama neşemde var uyusturucu para bulunca line iciyorum lilika felan değilde dicegim sey su hersey gecici ne kadar batakta olursan ol hicbirsey duzelmiyorsa bile mutlu olabiliyorsun takma dostum siktirett

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
764
113
ayni ben gibisin 2 sene once hayatim mukemmeldi 5 senelik iliskim kredi kartlarim hesabimda binler sonra uyuşturucuya bulastim hersey gitti is guc icralar kizda tabi terketti

suanda biton borcum var ama neşemde var uyusturucu para bulunca line iciyorum lilika felan değilde dicegim sey su hersey gecici ne kadar batakta olursan ol hicbirsey duzelmiyorsa bile mutlu olabiliyorsun takma dostum siktirett
Geçmiş olsun eyw

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,665
1,484
113
Geçmiş olsun eyw
Kral anonim herkes zaten o yüzden çekinmeden soruyorum memuriyet niye yandı acaba yine de yazmak istemezsen anlarım geçmiş olsun bütün yaşadıkların için bu arada girilen her tünelin çıkışı da var

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
764
113
Kral anonim herkes zaten o yüzden çekinmeden soruyorum memuriyet niye yandı acaba yine de yazmak istemezsen anlarım geçmiş olsun bütün yaşadıkların için bu arada girilen her tünelin çıkışı da var
İş yerinde mobbinge uğradım bende dikbaşlılık yaptım rapor çaktım sürekli işe gitmedim falan idarede benle uğraştı 2-3 disiplin cezası verildi sonra işden çıkarıldım mahkemede açamadım param yok diye avukat tutamadım.

Furkan531

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
521
293
63
Cümleten geçmiş olsun nefes aldıkça oyuna dahiliz bir süreç yaşıyoruz hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var kiminin terazisi daha ağır kalıyor kiminin de daha hafif 2 sene önceye kadar parayla sıkıntım yoktu kumar yine vardı hayatımda ne zaman ki aldatıldım nişanlıydım o günden sonra ne iş ne güç ne kariyer bir şeyim kalmadı Turkcell mağazalarında müdürlük yapıyordum 11 senedir yaşamaya tadım tuzum kalmadı maddi manevi en dipteyim 2 senedir karma karışık psikolojideyim ama her şeye şükür Allah yardımcımız olsun

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,212
6,290
113
Çalışan insanlara bakıyorumda bizden daha mutlu huzurlu biz beleş para ugruna hayatı harcıyoz bu arkadaşta calissa belki duzen oturur ama insalllah duzeliriz ne diyim