- 76
- 59
- 18
Ponce macinin baremi buralara çikana kadar neredeymişim ben 
Ekli dosyalar
-
223.2 KB Görüntüleme: 19
Bol sans kardes artik tl kesmiyor belliki 😂😉Ponce macinin baremi buralara çikana kadar neredeymişim ben![]()
Yahu megaparide param vardi kupon kazanciydi bi baktim bakiye eksilere inmis kazanan kuponu beklemeye almis tekrardan ve hala beklemede. Onu bekledim yoksa ponceyi 210 lardan aliyordum. Para gelmeyince bu siteye gectimBol sans kardes artik tl kesmiyor belliki 😂😉
Aboo ponce macina bi bakam dedim o ne be abi nba gibi sayi cikmis ama o barem zor gibi suanPonce macinin baremi buralara çikana kadar neredeymişim ben![]()
Belki uzar 👀Aboo ponce macina bi bakam dedim o ne be abi nba gibi sayi cikmis ama o barem zor gibi suan
Gelicek galiba fark yakin iyi atiyorlar yinePonce macinin baremi buralara çikana kadar neredeymişim ben![]()
Gerek kalmayabilirBelki uzar 👀![]()
Agzin bal yesinGelicek galiba fark yakin iyi atiyorlar yine
Diger mac efsane gidiyor bu gelirse cayi koyar onu takip ederizPonce macinin baremi buralara çikana kadar neredeymişim ben![]()
1.22 var 12 lazim fauller fullPonce macinin baremi buralara çikana kadar neredeymişim ben![]()
Ondan bugun oglen 12 de baktigimda emindim. Nikaraguadan 2 mac vardi fix biri alt biri ust. Estelinin superstari glen rice jr yi insta hikayesinde miamide bisiklet surerken gordum bugun. Tamam dedim öteki üst yapiştir en üstten. De iste yanina mac koyamadikDiger mac efsane gidiyor bu gelirse cayi koyar onu takip ederiz
ne yapıyorsunuz burda böyle☺Diger mac efsane gidiyor bu gelirse cayi koyar onu takip ederiz
Dur hele maca daldim 1.11 kaldi 12 sayi lazimOndan bugun oglen 12 de baktigimda emindim. Nikaraguadan 2 mac vardi fix biri alt biri ust. Estelinin superstari glen rice jr yi insta hikayesinde miamide bisiklet surerken gordum bugun. Tamam dedim öteki üst yapiştir en üstten. De iste yanina mac koyamadik
Totem kankane yapıyorsunuz burda böyle☺
Katiliyorum. 3. Periyot bittiginde bana 60 lazimdi yatar takip etmem dedim. Siteye baktim 56 istiyordu. Dedim biseyler olacakAbi porto rikoda iyi sayi cikiyor biloyorumda boylesini gormemistim.bu 1dk 22 sn 8.10 dk surer