- 6,391
- 1,658
- 113
Tek verdiği açıda osimhen önde gözüküyor bayağı diğer açılara bakmak lazımDostlar bendemi sorun var yada kuralmı değişti ben vardan gelen görüntüye göre ofsayt gördüm golde
Tek verdiği açıda osimhen önde gözüküyor bayağı diğer açılara bakmak lazımDostlar bendemi sorun var yada kuralmı değişti ben vardan gelen görüntüye göre ofsayt gördüm golde
Daha var görüntüsü gelmeden belliydi ofsayt adam izlemeden verdi bakın ben fenerliyim şunu net söylüyorum bizim bu sene şampiyonluk hakkımız değil dürüst olmak gerekirse gsnin hakkı ama böylede gol verilmez ve kardeşimbende anlamadım la yüzde yüz ofsayt gördüm kesin gol iptal dedim verdiler golü valla 😂
Ona kırmızı demiyosan barbie giydirme falan oynaHerseye bi kulp bulurlar
Dost vardan gelen görüntüde kol ilerde bubyeterli degilmi acaba tam bilmiyorumTek verdiği açıda osimhen önde gözüküyor bayağı diğer açılara bakmak lazım
Şimdi 2 kural var Galatasaraya karşı gol olursa saçı bile geçse ofsayt eğer Galatasaray atarsa oyuncu komple bile geçse golDost vardan gelen görüntüde kol ilerde bubyeterli degilmi acaba tam bilmiyorum
Valla takıldı görmedim maçtan sonra bakicam tekrar sane ne yaptı fikrim yok da izlicemOna kırmızı demiyosan barbie giydirme falan oyna
Topa vuruyo?Barış alperen penaltı pozisyonunu kimse görmedi mi
nereye kırmızı la aynısını agbadu yaptı faul bıle vermedıSaneye vermedi kirmixiyi buyuk o c bunlar
Valla dedin diye inandım bariz kırmızıyı vermedi osimhenin ersine yaptığı bile turuncu denilebilirValla takıldı görmedim maçtan sonra bakicam tekrar sane ne yaptı fikrim yok da izlicem
Dost bence penaltı değil oladar kolay penaltı olmazBarış alperen penaltı pozisyonunu kimse görmedi mi
Valla takıldı görmedim maçtan sonra bakicam tekrar sane ne yaptı fikrim yok da izlicem
Ortalığı karıştırma bak herkes güzel dille konuşuyorPenaltıyı vermemiş, kırmızı vermedi diyolar ağlamaya devammmm
yok aynısıını agbadu yaptı osıye faul bıle vermedı hakem hemen hakeme baglıyolar osımen topa vuruyor adamlar ona bıle kırmızı beklıyorValla takıldı görmedim maçtan sonra bakicam tekrar sane ne yaptı fikrim yok da izlicem
Net ayağına Bastı gibi gördüm ben taraflı bi seyirciyim tabiDost bence penaltı değil oladar kolay penaltı olmaz
Jsjajdjajs ya siz harbi futbol cahilisinizyok aynısıını agbadu yaptı osıye faul bıle vermedı hakem hemen hakeme baglıyolar osımen topa vuruyor adamlar ona bıle kırmızı beklıyor