Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Dev Derbi Beşiktaş ile Galatasaray Dolmabahçe'de Karşı Karşıya Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,731
10,627
113
bende anlamadım la yüzde yüz ofsayt gördüm kesin gol iptal dedim verdiler golü valla 😂
Daha var görüntüsü gelmeden belliydi ofsayt adam izlemeden verdi bakın ben fenerliyim şunu net söylüyorum bizim bu sene şampiyonluk hakkımız değil dürüst olmak gerekirse gsnin hakkı ama böylede gol verilmez ve kardeşim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,460
27,708
113
Barış alperen penaltı pozisyonunu kimse görmedi mi

Şükrü00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
121
43
Penaltıyı vermemiş, kırmızı vermedi diyolar ağlamaya devammmm

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Valla takıldı görmedim maçtan sonra bakicam tekrar sane ne yaptı fikrim yok da izlicem
Valla dedin diye inandım bariz kırmızıyı vermedi osimhenin ersine yaptığı bile turuncu denilebilir

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,966
4,243
113
Yani... İlk yarı futbol adına pek bir şey yoktu ama.
Hakem 1. Dakikadan itibaren psikolojik olarak Beşiktaş'ı ezdi resmen.
Sane adamın ayağını kırdı, yeniden alçıya aldı bidaha kırdı kırmızı bile vermediler.
Dönüşünde yok yere Orkun ve Amir sarı gördü.
İlk 5 dakikada 4 kez GS lehine faul calmasindan belli zaten ne yapmak istediği.
Gerçekten bu ligden tiksinmemek elde değil.
Gol ofsayt mı değil mi bilmem ama, o pozisyon öncesi bizim olaitan'in hatası hepsi.
Hızlı atağa çıkarayım derken topu kaptırdı. Üstüne pası kötü attım diye yerinde dondu kaldı. Pres bile yapmadı. Adam rahatlıkla ortasını açtı golünü attırdı..
Bakalım 2. Yarı bizden kim kirmizi görecek.

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Klasik hiç şaşmaz gsnin götü tutuştu beşiktaş yükselişe geçti diye hemen müdahele edildi kariyerinin en büyük maçıymış hakemin bize denk geldi

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
1,199
113
Valla takıldı görmedim maçtan sonra bakicam tekrar sane ne yaptı fikrim yok da izlicem
yok aynısıını agbadu yaptı osıye faul bıle vermedı hakem hemen hakeme baglıyolar osımen topa vuruyor adamlar ona bıle kırmızı beklıyor

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,104
5,809
113
osimhenin attığı gol ofsayt Vardan gelen görüntüde resmen osimhen ilerde Beşiktaşlı futbolcular bile topu bıraktı şimdi o görüntüyü izleyin bana hak vereceksiniz gidip vara baksa zaten gölü veemiycek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...