- 10,731
- 10,627
- 113
Ben çarpıştı olarak gördüm dost ama maç sonu tekrarını izlemek lazım bana göre tek kırmızı net olan saneNet ayağına Bastı gibi gördüm ben taraflı bi seyirciyim tabi
Ben çarpıştı olarak gördüm dost ama maç sonu tekrarını izlemek lazım bana göre tek kırmızı net olan saneNet ayağına Bastı gibi gördüm ben taraflı bi seyirciyim tabi
algı yapma kardes hakemlık hıc bısey yoktu aglamayın hemenŞimdi 2 kural var Galatasaraya karşı gol olursa saçı bile geçse ofsayt eğer Galatasaray atarsa oyuncu komple bile geçse gol
Turuncu sarının üstü kırmızının altı tam sınırda bence
Yorumunu bekliyorum
ne oldu zoruna gıttı demeJsjajdjajs ya siz harbi futbol cahilisiniz
Djdjsjjsjajdjajs utanç vericii bir acizlik harbidenTuruncu sarının üstü kırmızının altı tam sınırda bence
la ceza sahası ıcınde bıle degılŞuna penaltı demeyen harbiden beynini kuşa taksak ters uçarEkli dosyayı görüntüle 940841
Başkan 2 çı yarı 2/3 biter diye tahmin ediyorum0-2 maç sonucu
Tebrikler Aslan
Dost fenerliyim bak geride bu sene şampiyonluk gsnin hakkı dedim ama osimen bence kırmızı değil kasıtlı durum yok kaleci dengesiz geliyorOsimenin pozisyon kontrolsuz sari dogru ama sanenin pozisyon net kirmizi bjk yi dogruyolar yine
ne oldu zoruna gıttı deme hemen kudurdunuzKullanıcı adın seni yansıtıyor
sanenin yaptığı hareket direk kırmızı osimhenin sesinle olan pozisyon çarpışma böyle o.c hakemler oldukça futbol dan nefret ettim GS yenebilir hiç sıkıntı değil hak eden kazansin ama hakkıyla kazansin bu AMK Ligi'nde galatasaraya bu kadar nasil musamba gösteriliyor ben anlamıyorum abiBen çarpıştı olarak gördüm dost ama maç sonu tekrarını izlemek lazım bana göre tek kırmızı net olan sane
Gardasim bencede osimen topa mudahale icin o hamrleyi yapiyor lakin sane toptan bagimsiz adami bictiDost fenerliyim bak geride bu sene şampiyonluk gsnin hakkı dedim ama osimen bence kırmızı değil kasıtlı durum yok kaleci dengesiz geliyor
Dost sen boşver rol yap 🙂galatasaray hakkıyla kazandı
Ona lfum yok o pozisyon kırmızıGardasim bencede osimen topa mudahale icin o hamrleyi yapiyor lakin sane toptan bagimsiz adami bicti
jk top oynamadı olmayan kırmızı kart uzerınden hayal kuruyolar la aynısını agbadu yaptı faul vermedıKullanıcı adın seni yansıtıyor
Tartışma kültürümüz yok kiarkadaşlar bizrnirine konuşurken lütfen saygı çerçevesinde konuşalım gerek yok onlar parayı kazanıyor siz burda birbirine hakaretli konuşuyorsunuz