Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Dev Derbi De Kazanan Yok

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,929
113

Süper Lig’in 6. haftasında oynanan dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.

Galatasaray’ın ev sahipliğindeki mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Galatasaray, bu sonuçla birlikte son 3 resmi maçından da galibiyet çıkaramamış oldu ve ligde puanını 9 yaptı, Fenerbahçe ise puanını 11'e çıkardı.
Galatasaray, son 3 resmi maçından da beraberlikle ayrılırken bu maçlarda sadece 1 gol atabildi.Fenerbahçe ise bu sezon gol atamadığı ilk maçı geride bıraktı.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,479
193,221
113
Derbi ye yakışmayan maçtı şut yoktu nerdeyse..

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Malcao bu sezon en az 20 atarcılar nerde

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,415
2,551
113
Bunlar golü pesde atarlar anca iki takımı birleştirip bir takım yapsan yine gol atamazlar o derece bunlara şansa boş kale gelse dışarı yada direğe vurur

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,555
5,096
113
Sokayım oynadıkları futbola bu maç ve Madrid derbisi 0-0 hani futbol

Futbola yeni kural getireceksin 0-0 biten maçlarda 2 takimada puan vermeyeceksin
Yoksa böyle futbol orospulari karı gibi oynamaya devam edecek

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Beyler tamam bu maç kötüydü ama 0 0 biten maçın nesini beğenmiyorsunuz her maçta gol olacak diye Bi kural yok 0 0 bitti diye iki takımda kötü diye birşey olamaz bide şu yondrn bakın iki takımda gol yemedi demekki iki takımda iyi oynadı

Real madrid Atletico maçı da 0 0 bitti aynı şeyleri niye onlara demiyorsunuz

gkhn39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
134
15
18
İki takımda beraberlik dışındaki skorun cok sıkıntı yaratacağını bildiği için temkinli oynamya calısıp kaybetmemeye odaklanınca böyle futbol ortaya cıkıyo. Hata kollama maçıydı bence.

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Atıcak atıcak da korkarak mı oynuyor yaşlanmış mı anlamadım değişik geliyor izlerken bi farklı..o_O
Reis o adam dan birşey çıkmaz ben size demiştim geldiği gün max 9 gol diye 10 golü göremez kalitesine birşey demiyorum büyük topcu ama bu saatten sonra iş yapmaz

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,479
193,221
113
Reis o adam dan birşey çıkmaz ben size demiştim geldiği gün max 9 gol diye 10 golü göremez kalitesine birşey demiyorum büyük topcu ama bu saatten sonra iş yapmaz
Öyle gözüküyor ama takıma alışsa oyuncular bir birilerine alışssa iş yapabilir sürpriz oyuncu diyelim