- 19,114
- 20,605
- 113
Casivera kayıp bonus eklemiş ulan dedim hep üst oynuyorsun 1-0 bitiyor bide tersini oyna dedim karılara 4.5 gol altı oynadım dakika 70 7-0 dı fazlasına bakmadım birşey yolunda gitmez mi ve 🤣
En güvenilir kaynaktan duymuşsunAktarda tütsü seçerken
Oooo kömür karası nabiyon
Maçı okuyacaksın abi. Oku onları yeğeeen, okuuu.Casivera kayıp bonus eklemiş ulan dedim hep üst oynuyorsun 1-0 bitiyor bide tersini oyna dedim karılara 4.5 gol altı oynadım dakika 70 7-0 dı fazlasına bakmadım birşey yolunda gitmez mi ve 🤣
film izliyordum viskimi yudumlarken bitti buraya bakayım dedim yine ortalık 56Oooo kömür karası nabiyon
Yok yav şahsi konularimizi millete meze ettik bizde klasik düşman sevindirdikfilm izliyordum viskimi yudumlarken bitti buraya bakayım dedim yine ortalık 56![]()
Hak ile hukuk ile alakası yokki Erhan bir yaptığın şey yüzünden günlerdir celemesini çekiyorum sen canın sıkılınca kaçıp gidiyorsun ben burada tek tek Gönül kırıp Gönül kırgınlığı yaşıyorum ve bunuda telafi etmek için defalarca uğraşıyorum anlıyor musun yapmayın dostum kim ne derse desin arkanda durdum şurada kaç muhabbetin içindeydim hepsinden uzak duruyorum artık e bunlar kul hakkı değil midir yapmayın konuşulan konuşulan yerde kalsın. Kalmıyorsada o kişiye gerekli açıklamayı yapman lazım bak o gün benim mecbur sebepten onu dememi adam yanlış anladı çünkü bana farklı aksettirdin konuyu bunuda burada saatlerdir çözemedik herneyseKendimi birilerine anlatmaktan yoruldum bu etti 2 dir beni ortaya atıyorsun ve sana haksiz olduğumu belirtmeme rağmen 2dir milletin önüne atıyorsun beni neyse vallahi billahi bıktım size kendimi anlatmaktan etten kemikten insanız siz beni hatasiz kul olarak mi gördünüz benim hata yapma luksum yokmu demekki sizin gözünüzde yokmus ee değerimiz olmadigi bir yerde bulunmamiz söz konusu olamaz artık ayrıca da hakkin bana geçtiyse hakkini da helal et
okudum biraz da özelleri buraya herkesin önüne dökmek yanlış gerçekten. Başkalarına malzeme vermek onlara koz veriyor ve gün gelip işler değişince bu sefer onla vuruyorlar sizi.Yok yav şahsi konularimizi millete meze ettik bizde klasik düşman sevindirdik
Aynen öyle valla iki kişinin cozebilecegi işi 3. Kişiler dahil olunca hep böyle olur ögrenmenin yaşı yok ders alıyoruz hala hayattanokudum biraz da özelleri buraya herkesin önüne dökmek yanlış gerçekten. Başkalarına malzeme vermek onlara koz veriyor ve gün gelip işler değişince bu sefer onla vuruyorlar sizi.
Malzeme almak isteyende cevabını alır az öncede aldığı gibi , en sevmediğim şeyler ama bir şekilde konu buralara geliyor olmayacak şeyler hele ki böyle zamanlarda yapacak birşey yokokudum biraz da özelleri buraya herkesin önüne dökmek yanlış gerçekten. Başkalarına malzeme vermek onlara koz veriyor ve gün gelip işler değişince bu sefer onla vuruyorlar sizi.
Gizem yaratma kardesim ya paramiz kalmadi eglence ariyorum sabahtan beri soyle gitsinNeyse karışmim ya karışırsam çok söverim bi tanesine
Birisi vardı hiç unutmam sırf dm adına Abimmm yazdım diye ilk ters düştüğünde para attı diye hemen abimmm yazmış başlığa, yok beni sanki esir aldı vs., dediğin çok doğru dost.okudum biraz da özelleri buraya herkesin önüne dökmek yanlış gerçekten. Başkalarına malzeme vermek onlara koz veriyor ve gün gelip işler değişince bu sefer onla vuruyorlar sizi.
Şu forumda samimiyetine inandığım az biraz insan var. Özelimi bilseler de problem değil benim için.okudum biraz da özelleri buraya herkesin önüne dökmek yanlış gerçekten. Başkalarına malzeme vermek onlara koz veriyor ve gün gelip işler değişince bu sefer onla vuruyorlar sizi.
Hocam 1 deseydin piyasamizi dusuruyosunŞu forumda samimiyetine inandığım az biraz insan var. Özelimi bilseler de problem değil benim için.
Kimseden özeline dair bi talepte bulunmamışsan ve utanılacak bir yaşantın da yoksa istediğini istediği yerde anlatsın umrunda olmamalı. Bu açıdan insanın agzinda bakla ıslanmaz. Konuşur anlatır her yerde. Saklayacak birşeyleriniz varsa da kimseye demeyin burada. Bi 500 e herseyinizi dökerler.
30 liralık poğaça parası demediğime şükret dost.Hocam 1 deseydin piyasamizi dusuruyosun
O arkadasin akıbetini ögrenemedik, sabah kahvalti yaparken bogazimda kaldi30 liralık poğaça parası demediğime şükret dost.