Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,114
20,605
113
Casivera kayıp bonus eklemiş ulan dedim hep üst oynuyorsun 1-0 bitiyor bide tersini oyna dedim karılara 4.5 gol altı oynadım dakika 70 7-0 dı fazlasına bakmadım birşey yolunda gitmez mi ve 🤣

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,114
20,605
113
Kendimi birilerine anlatmaktan yoruldum bu etti 2 dir beni ortaya atıyorsun ve sana haksiz olduğumu belirtmeme rağmen 2dir milletin önüne atıyorsun beni neyse vallahi billahi bıktım size kendimi anlatmaktan etten kemikten insanız siz beni hatasiz kul olarak mi gördünüz benim hata yapma luksum yokmu demekki sizin gözünüzde yokmus ee değerimiz olmadigi bir yerde bulunmamiz söz konusu olamaz artık ayrıca da hakkin bana geçtiyse hakkini da helal et
Hak ile hukuk ile alakası yokki Erhan bir yaptığın şey yüzünden günlerdir celemesini çekiyorum sen canın sıkılınca kaçıp gidiyorsun ben burada tek tek Gönül kırıp Gönül kırgınlığı yaşıyorum ve bunuda telafi etmek için defalarca uğraşıyorum anlıyor musun yapmayın dostum kim ne derse desin arkanda durdum şurada kaç muhabbetin içindeydim hepsinden uzak duruyorum artık e bunlar kul hakkı değil midir yapmayın konuşulan konuşulan yerde kalsın. Kalmıyorsada o kişiye gerekli açıklamayı yapman lazım bak o gün benim mecbur sebepten onu dememi adam yanlış anladı çünkü bana farklı aksettirdin konuyu bunuda burada saatlerdir çözemedik herneyse

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,723
8,947
113
Yok yav şahsi konularimizi millete meze ettik bizde klasik düşman sevindirdik
okudum biraz da özelleri buraya herkesin önüne dökmek yanlış gerçekten. Başkalarına malzeme vermek onlara koz veriyor ve gün gelip işler değişince bu sefer onla vuruyorlar sizi.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,689
24,648
113
okudum biraz da özelleri buraya herkesin önüne dökmek yanlış gerçekten. Başkalarına malzeme vermek onlara koz veriyor ve gün gelip işler değişince bu sefer onla vuruyorlar sizi.
Aynen öyle valla iki kişinin cozebilecegi işi 3. Kişiler dahil olunca hep böyle olur ögrenmenin yaşı yok ders alıyoruz hala hayattan

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,114
20,605
113
Malzeme almak isteyende cevabını alır az öncede aldığı gibi , en sevmediğim şeyler ama bir şekilde konu buralara geliyor olmayacak şeyler hele ki böyle zamanlarda yapacak birşey yok

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,528
53,297
113
@sluy yazma bana özelden forumda 2 satir cümle yazıyoruz fba gibi özelden beni nasil bulup ta yazıyorsun namussuz adam yeter bıktım senden erkek adam da değilsin arıyorum korkudan açmıyorsun @Shellac ben forumda eskisi gibi olmadigimi dile getirdiniz bende bazı sebepler sundum size forumda mülticiler bitmek bilmiyor daha da sluyden kurtulamadık hala yazıyor bana bunun sebebi forumdur ben ole numaramı özelden kimseye veren biri değilim adam forumda bir cümle yazsam direk tg veya wp den yaziyor bana nerden görüyor benim yazdığımı foruma ve bu yüzden ben bazen çok sinirleniyorum ve bu multicler temizlenmedikce de bu forumda huzur olması söz konusu olamaz başkana yazacam gün içinde kalıcı olarak hesabi kapatacam da sizde lutfen bu multicileri temizleyin baskanim hakkınızı helal edin sizde sizde çok yordum

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
Birisi vardı hiç unutmam sırf dm adına Abimmm yazdım diye ilk ters düştüğünde para attı diye hemen abimmm yazmış başlığa, yok beni sanki esir aldı vs., dediğin çok doğru dost.

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,723
8,947
113
Herşeyi boşverin zaten hayat yalan burası yalan herşey yalan. geceyi güzel bir Türkü ile kapatıp gidiyorum cümleten iyi geceler.

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
Bu konuda konuşulanlar kinimi arttırıyor, kapatalım artık bence. 😀😀😀

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Şu forumda samimiyetine inandığım az biraz insan var. Özelimi bilseler de problem değil benim için.
Kimseden özeline dair bi talepte bulunmamışsan ve utanılacak bir yaşantın da yoksa istediğini istediği yerde anlatsın umrunda olmamalı. Bu açıdan insanın agzinda bakla ıslanmaz. Konuşur anlatır her yerde. Saklayacak birşeyleriniz varsa da kimseye demeyin burada. Bi 500 e herseyinizi dökerler.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,756
5,493
113
Şu forumda samimiyetine inandığım az biraz insan var. Özelimi bilseler de problem değil benim için.
Kimseden özeline dair bi talepte bulunmamışsan ve utanılacak bir yaşantın da yoksa istediğini istediği yerde anlatsın umrunda olmamalı. Bu açıdan insanın agzinda bakla ıslanmaz. Konuşur anlatır her yerde. Saklayacak birşeyleriniz varsa da kimseye demeyin burada. Bi 500 e herseyinizi dökerler.
Hocam 1 deseydin piyasamizi dusuruyosun