- 1,478
- 501
- 113
Yaşımizi başımızı almış insanlarız yanlış anlasilirsak özür dileyecek kadar mertiz hayırlı geceler sorun degilŞaka yapıyorum gardaş espri olsun diye yazdım tepkin ne olacak diye merak ettim 🖐 hayırlı geceler
Yaşımizi başımızı almış insanlarız yanlış anlasilirsak özür dileyecek kadar mertiz hayırlı geceler sorun degilŞaka yapıyorum gardaş espri olsun diye yazdım tepkin ne olacak diye merak ettim 🖐 hayırlı geceler
kusabilirsinGülme tuttu yoksa kusardım şimdi
Kardesim hayir miYapilanlar unutulmuyor canım benim şunu da söyleyeyim biz sizin gibi wp de orda burda bir günah keçisi ilan edip bilip bilmeden saldırmıyoruz o sizlere yakışır benim için yok hükmündesin zaten teşekkürler
Sıkıntı yok kardeşim dedimya bir kişiye maddi açıdan Bir yanlışım olmadı oldu diyen varsa çıkar yazar. Daha ne diyeyim Gönül kırgınlıkları olmuştur herkes sevmek zorunda değil yada herkesle iyi geçinmek zorunda değilim burası 100 bin kişinin olduğu kocaman Forum sitesi sevenimizde sevmeyenimizde baş tacı olsunGardaş her şey güven meselesi helal olsun şu zamanda böyle sizin gibi insanlar kalmadı ben aileme güvenemiyom daha
Anı defterı gıbı kım kıme ıyılık yaptıysa yazıyoGülme tuttu yoksa kusardım şimdi
Birilerinin üzeri pislenebilirkusabilirsin
Bu siteden bende bugün oynamaya başladım güncel linki 638 değil mi tokata gelmeyelim.Betgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Çok baharatlı mesaj atan var gaddarim, dokunuyor insana.Gülme tuttu yoksa kusardım şimdi
Tabiiki hayir kardeşim tartışabilmeyi yüzleşebilmeyi bilen insanlarızKardesim hayir mi
BekliyoruzGülme tuttu yoksa kusardım şimdi
Sigara ayağına milleti sögüşlüyorNiye dost forum tekel bayi mi
Söğüşlemek ne demekkıSigara ayağına milleti sögüşlüyor
BebegimsinTabiiki hayir kardeşim tartışabilmeyi yüzleşebilmeyi bilen insanlarız
Canım söğüş çekti yav dur sipariş veremSigara ayağına milleti sögüşlüyor
Vazgeçtim kardeşim. Bazıları çok kirli kussam bile leke göstermez onlardaBekliyoruz
Sigara hem sağlığa hem cebe zararlı dost, ben bıraktım şükür.Sigara ayağına milleti sögüşlüyor
Ekmek arası Ekmek neyine yetmiyor ey gafilCanım söğüş çekti yav dur sipariş verem