- 19,397
- 20,946
- 113
Sen dallardan dökülen çürümüş meyveleri bile eve götürüp sirke yapan insansın senden ağaç değil , kaktüs bile olmaz.Meyve veren agac taslanır
Sen dallardan dökülen çürümüş meyveleri bile eve götürüp sirke yapan insansın senden ağaç değil , kaktüs bile olmaz.Meyve veren agac taslanır
Lan s..... kekere mekeresiniii, paramııı geri ver.Beni methetme bana para ver
O foto forumun bir zamanlar en popüler profil fotosuydu, özel birsey görmedin yani deveci dost.Vardı heralde hocam siyahdi
İyiki görmemişim sayin hocam ne yapacam ben onuO foto forumun bir zamanlar en popüler profil fotosuydu, özel birsey görmedin yani deveci dost.
Civdiriyorum suan herkes kendini övüyor uzun uzun hwhwhwLan s..... kekere mekeresiniii, paramııı geri ver.
Bende derdın yarısı sende olsa ayak tırnagını dişlerdın kankaMetinin mentalinin yarisi olsa dert tasa kalmazdi ualn
Muhabbetiniz akıyo dkdkdkdkNiye la abi
Galerıcı araba satıyoCivdiriyorum suan herkes kendini övüyor uzun uzun hwhwhw
Beni neden konuya çekiyorsun la anmayin beni artik yeter haylan ne diyorsa doğrudur imzamı atarım siz kendinize bakın önce bir daha da alıntı etmeyin beni sakın@Erhan2121 geldı aklıma 3km yazmıssın
Manyak bi karakter aw adamı aşırı sarıyor 😂Metinin mentalinin yarisi olsa dert tasa kalmazdi ualn
Şuan burada meclis kavgası gibi bir şey var.Civdiriyorum suan herkes kendini övüyor uzun uzun hwhwhw
Derdi veren Allah dermanini verir kardesim Allah yardimcin olsun 😘Bende derdın yarısı sende olsa ayak tırnagını dişlerdın kanka
Sen karışma ben alayına yeterim alayına sıkıntı yok fazla susmuşuz bellikiBeni neden konuya çekiyorsun la anmayin beni artik yeter haylan ne diyorsa doğrudur imzamı atarım siz kendinize bakın önce bir daha da alıntı etmeyin beni sakın
Şuan burada meclis kavgası gibi bir şey var.
[/QUOTE
Akın beni öv biraz beŞuan burada meclis kavgası gibi bir şey var.
Siz ikiniz ben tekSen karışma ben alayına yeterim alayına sıkıntı yok fazla susmuşuz belliki
Ben akın değilim.Akın beni öv biraz be
Konu, 40.5 üst sayfa tutar bahsi aldım o yüzden yazıyorum ben dost.Muhabbetiniz akıyo dkdkdkdk
@NoEscapE ah himmet abim ah burda olsan bende seni overdimAkın beni öv biraz be