- 8,854
- 5,698
- 113
Sus dolandirici gecen birinin jojo kazancina cokmussun zatenAkın beni öv biraz be
Sus dolandirici gecen birinin jojo kazancina cokmussun zatenAkın beni öv biraz be
Psg bayern macına 2.5 alt kg var oynamıs psıkolojısı var suanDerdi veren Allah dermanini verir kardesim Allah yardimcin olsun 😘
EywTebrikler kral
Sende öv beni ihtiyacım var acilindenBen akın değilim.
Yine de adamın çok üstüne geldiniz üzüldüm lan.Herşeyin başı Metin adamlar tartıştı sonra iliskilerini kesti ama bu ortaliga girdi karistirdi
Ben alt aldim birazdan bi kaos cikar 41 de konu kapanir...Konu, 40.5 üst sayfa tutar bahsi aldım o yüzden yazıyorum ben dost.
Sağlam maçtı 5 oran vurdumPsg bayern macına 2.5 alt kg var oynamıs psıkolojısı var suan
KimibYine de adamın çok üstüne geldiniz üzüldüm lan.
Haşmetliiii, güçlüüüü Ankara GüçlüüüSende öv beni ihtiyacım var acilinden
Süperbet hesabımı client locked yapmis kendileri hwhsh@NoEscapE ah himmet abim ah burda olsan bende seni overdim
@Metings1905 Bunun
Evet guzeldıSağlam maçtı 5 oran vurdum
150 lirayı 1.100 yapmıştım o maçta puahahEvet guzeldı
Tahir sana dolandırıcı diyen oldu ilk ben tepki verdim kimse kusursuz değildir burda bunu unutma sen önce kendi etrafina bak sonra gelip konuş veya konuşma onca zamanın hattı var sana saygı duyuyorum saygım nefrete dönüşmesinSiz ikiniz ben tek
İyi haberimiz oldu, jojodan çekiliş çıkınca tahir dostu yoksayacagim.Sus dolandirici gecen birinin jojo kazancina cokmussun zaten
Yaparım bilirsinnnnSus dolandirici gecen birinin jojo kazancina cokmussun zaten
Sen daha hala yoksay yapma alttan alta laf çarpmaya devam et buda senin gözümde olan karakterini yerle bir yapmaya yetti bu saatten sonrada yapmaya devam edersen keyfin bilir biz senin yada senin üç beş tane yandaşının yem olacağı insan değiliz hodri meydan banlanır geliriz en fazla devam et sıkıntı yokSiz ikiniz ben tek