Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
Tahir sana dolandırıcı diyen oldu ilk ben tepki verdim kimse kusursuz değildir burda bunu unutma sen önce kendi etrafina bak sonra gelip konuş veya konuşma onca zamanın hattı var sana saygı duyuyorum saygım nefrete dönüşmesin
Zaten dolandırıcıdir desen suratına tükürürdüm seninde başına aynısı gelse bende senin yaptığın gibi yapardım gizli kapılar ardında milleti kötülemeyi bıraktığınız gün büyümüş olursun eski dostum selametle

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
Sen daha hala yoksay yapma alttan alta laf çarpmaya devam et buda senin gözümde olan karakterini yerle bir yapmaya yetti bu saatten sonrada yapmaya devam edersen keyfin bilir biz senin yada senin üç beş tane yandaşının yem olacağı insan değiliz hodri meydan banlanır geliriz en fazla devam et sıkıntı yok
Yandaşlık işi sizde beni tehdit mi ediyon sana hodrimeydan burda büyük büyük konuşmakla olmuyor icraat göster icraat

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,702
53,496
113
Zaten dolandırıcıdir desen suratına tükürürdüm seninde başına aynısı gelse bende senin yaptığın gibi yapardım gizli kapılar ardında milleti kötülemeyi bıraktığınız gün büyümüş olursun eski dostum selametle
Ben senin hakkında hic bir zaman kotu konusmadim evet haylana bir daha konusmucam dedim bu ötesi yok biz bir defa daha konuşmadık ne sen nede ben birbirimizin arkasindan atıp tutmadık sana karşı nefretim olmaz hiç bir zaman bu forumda konuşmasak bile sana olan sevgim bitmez keske forumun ilk zamanı gibi olsaydı hersey ne zaman insan sayısı arttı sorunlar artti

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,398
20,947
113
Yandaşlık işi sizde beni tehdit mi ediyon sana hodrimeydan burda büyük büyük konuşmakla olmuyor icraat göster icraat
Kardeş sana demişim ki işin gücün rast gitsin anlaşmışız konuyu kapatmışız sen hâlâ beni alıntı yaparak neden cevap veriyorsun ben onu anlamadım ben sonraki devam eden konuşmalarda sana en ufak birsey dedim mi bunu anlamadım ben senin mesajlarını yoksay yaptım sende yap geç burada üç tane adama gülünç duruma düşmeye gerek yok. Kimseden korkum da yok kimseye rajonda kesmiyorum herkes babasının oğlu iş o boyutlara girmesin ikimizde Ergen değiliz sadede senden ricam hiç biryerde en ufakta olsa benim üzerimden laf vurmaya calisma aramızda sağlam muhabbetler oldu onun hatrinada olsa bunu yap.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
Ben senin hakkında hic bir zaman kotu konusmadim evet haylana bir daha konusmucam dedim bu ötesi yok biz bir defa daha konuşmadık ne sen nede ben birbirimizin arkasindan atıp tutmadık sana karşı nefretim olmaz hiç bir zaman bu forumda konuşmasak bile sana olan sevgim bitmez keske forumun ilk zamanı gibi olsaydı hersey ne zaman insan sayısı arttı sorunlar artti
Aga ben seninle konuşmuyorken de başkalarına ismini geçirip kötü konuşmadım konusturmadim böyle konuşmalara şahit olduğum için üzülüyorum olan oldu giden gitti yapacak bisi yok