- 19,308
- 10,599
- 113
Sponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
İhtiyar @Enişte mi puahaSponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
Bol şans AhmedimSponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
Kadir dayiİhtiyar @Enişte mi puaha
Eyv rol icindeBol şans Ahmedim
Ne anlatıyon kardesımSponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
Bol şansSponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
İçmiş pauahNe anlatıyon kardesım
Tayfayı gece topluyoz muNe anlatıyon kardesım
Kanka rol açtım elim ayağım titriyor zaten gelme rolume sen puahahNe anlatıyon kardesım
Eyw kral adamBol şanslar dost
Parayı bulan Koko mu çekiyor anlamadım kiNe anlatıyon kardesım
YorgunumTayfayı gece topluyoz mu
Niye tasmi cektinYorgunum
Hortum.cuBol şans Ahmedim
YolsuzumYorgunum