Bol şanslarSponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
Bol şanslarSponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
bekliyoruz 3 dk sürecek dedi TahirBenim olduğum yerde her zaman won olur bekleyin simdi ne kuponlar atacam pahha
2 saat surer 3 dakika az la puahabekliyoruz 3 dk sürecek dedi Tahir
eşrefe rakip çıkıyor desene ahaj2 saat surer 3 dakika az la puaha
O benim işim 3 dakika kala çeyrek bahsi bu ilk yarili oynayıp yatarbekliyoruz 3 dk sürecek dedi Tahir
En son bayram için memleket gidecek demişti banaBilmiyorum ya kamyonun altında yada paranın altında kalmıştır
Vardır biseyi bi sebebi dayıEn son bayram için memleket gidecek demişti bana
yo erhan geçen benim şeyler 3 dk falan sürüyo dedi ben roll olarak anladım o zmanO benim işim 3 dakika kala çeyrek bahsi bu ilk yarili oynayıp yatar
3 dk çokmuş diğerinde hahdhddyo erhan geçen benim şeyler 3 dk falan sürüyo dedi ben roll olarak anladım o zman
Yo yalan ben ole birsey demedim la puajayo erhan geçen benim şeyler 3 dk falan sürüyo dedi ben roll olarak anladım o zman
Gelmez gecmis olsun1 Adım
Milan Munih - Paris Madrid
maçı Paris madrid kazanır aldık bolşans
Ahmet para atacak limit felan dedi onu bekliyoruzNeyi bekliyoruz acep
Deveciye kaldiysaaaqAhmet para atacak limit felan dedi onu bekliyoruz
Ay çok üzüldümGelmez gecmis olsun