2 günlük nohut yemeği var . Yakınlarda olsan getirirdim dost . Bende şimdi yedimBen takip edecem ama açıktan yazamıyorum bilginiz olsun, ama burdayım yani
2 günlük nohut yemeği var . Yakınlarda olsan getirirdim dost . Bende şimdi yedimBen takip edecem ama açıktan yazamıyorum bilginiz olsun, ama burdayım yani
Dikkat et dost. 2 günlük nohut delikanlının aklını alır2 günlük nohut yemeği var . Yakınlarda olsan getirirdim dost . Bende şimdi yedim
bolPana ilk yari 86.5 ust
Fener 3 ceyrek 43.5 ust
Oynadim kupon gözükmüyor gözüktüğünde kuponu paylaşırım bolsnas
İşte ne güzel elbirliğiyle birbirimize takiyozKonuyu ahmet açıyo kuponu erhan yapıyo parayı yasin veriyo rollü doğu ve reşat takip ediyo allah kahretsin böyle rollingi
EywBol şans Ahmet
Way be biz kuru ekmeğe talim2 günlük nohut yemeği var . Yakınlarda olsan getirirdim dost . Bende şimdi yedim
Boş verAy mı hayırdır dayı kim ay lı maylı konuşur göster hana
La deveci az önce yemek yerken maç izliyom spiker yaprak erkek Dio ben yrrk erkek anladım ulan bu nasıl bayan ismi tövbe tövbe diom🤣🤣İşte ne güzel elbirliğiyle birbirimize takiyoz
Bol şans sonn cümle üzdüSponsor @Passion90 teşekkür ederiz zorla sponsor oldu ısrar etti kiramadik kupon @Erhan2121 abi gelince atılacak puhahah takip etmeye gerek yok zaten Erhan abi batiracak bizi kazanırsak sadece ihtiyara ulasiriz
Tam bir mal o takım puahaFener kadar cenabet takim yok yeryüzünde
Ev ilk 2 per kac sayi atmis ona güvenip te ust dedim attığı sayıya bak banko gelecek kuponu bile pic ettilerTam bir mal o takım puaha
Neyse abi kısmet böyle oldu bitti feneri sevmem ben demekki haklıymış puahahahEv ilk 2 per kac sayi atmis ona güvenip te ust dedim attığı sayıya bak banko gelecek kuponu bile pic ettiler
1 dakika da 9 sayi çıktı ondan sonra paso bos gectilerTam bir mal o takım puaha
He yav ilk başta güzel başladı kiriklar1 dakika da 9 sayi çıktı ondan sonra paso bos gectiler