- 49,330
- 54,138
- 113
38 de bıraktılar 50 çıkacak peri şerefsizlerHe yav ilk başta güzel başladı kiriklar
38 de bıraktılar 50 çıkacak peri şerefsizlerHe yav ilk başta güzel başladı kiriklar
Doğru abi puahhah 36 cikmis38 de bıraktılar 50 çıkacak peri şerefsizler
Geçmiş olsun ahmed e küstüm bu arada38 de bıraktılar 50 çıkacak peri şerefsizler
Niye sabah sana ödül çıkmış puhahaGeçmiş olsun ahmed e küstüm bu arada
Ödül bitti ahmedim hedef yeni ödüllerNiye sabah sana ödül çıkmış puhaha
İns abi herkes bildiği şeyi yapsın puahhaha ben gidende rol takip edemÖdül bitti ahmedim hedef yeni ödüller
8200 veriyor bu gelirse çekeriz eurolig bos valalhiİns abi herkes bildiği şeyi yapsın puahhaha ben gidende rol takip edem
Çekiliş mi cekecen 🤣8200 veriyor bu gelirse çekeriz eurolig bos valalhi
İns abi eyw8200 veriyor bu gelirse çekeriz eurolig bos valalhi
Yok tombala çekecez puahaÇekiliş mi cekecen 🤣
Sanada küstüm byYok tombala çekecez puaha
Bu Pp ney apo amca profilindekiSanada küstüm by
Pana rahat gelmis ulan fener ulan fener puahaSanada küstüm by
Yeni pipimBu Pp ney apo amca profilindeki
Son 2 dk 13 sayı attılar fener maçında 7 ile 4 dk arasında 7 sayı çıktıPana rahat gelmis ulan fener ulan fener puaha
İzledim zaten 1.5 dakika 11 sayi çıktı mac başladığında bide son 2 dakika 13 sayi çıktı diğer bölümleri tamamen boş gectilerSon 2 dk 13 sayı attılar fener maçında 7 ile 4 dk arasında 7 sayı çıktı
İlk 2 per ile son iki per arasında uçurum varİzledim zaten 1.5 dakika 11 sayi çıktı mac başladığında bide son 2 dakika 13 sayi çıktı diğer bölümleri tamamen boş gectiler
Kurtaran alt almis ondan olmadi pauahİlk 2 per ile son iki per arasında uçurum var
Keşke onun patlassydıKurtaran alt almis ondan olmadi pauah