Bende yeminle bıktım iyi değilimVay arkadaş hepimizmi bitiğiz ben valla hayatımın kumar yüzünden en kötü zamanını geçiriyorum
Bende yeminle bıktım iyi değilimVay arkadaş hepimizmi bitiğiz ben valla hayatımın kumar yüzünden en kötü zamanını geçiriyorum
İftara kadar buradayız dost ozaman he
Actirim mi sana bi rolGeldi fav otistik
Valla bende öyle dost iki aydır en dip neyse oradayım kafamızı kaldiramadik yeminle Allah sonumuzu hayır etsinVay arkadaş hepimizmi bitiğiz ben valla hayatımın kumar yüzünden en kötü zamanını geçiriyorum
75 dk 1-1@Ekitikee dostun kuponudur kendisi konu acamiyor 2 kişiye ödül atacakmis benim değil ben açık sifirim
Sen mi benmi doktor 510 atti sağolsun gittik iki paket sigara aldık dedim yarın yemeğimi yerim ona dayanamadim jokere attım ilk yarilar 1 0 önde 3 takım da ikinci yarı hepsini cepler kazandı gelse cildirmaVay arkadaş hepimizmi bitiğiz ben valla hayatımın kumar yüzünden en kötü zamanını geçiriyorum
Bol şanslar kral@Ekitikee dostun kuponudur kendisi konu acamiyor 2 kişiye ödül atacakmis benim değil ben açık sifirim
Amin dostValla bende öyle dost iki aydır en dip neyse oradayım kafamızı kaldiramadik yeminle Allah sonumuzu hayır etsin
Eminim öyledir dalga geçme. Bak valla sinir kupuyum banlanmak istemiyom sen bana günahını bile beleş vermen kalmış rol actiricim puahhaActirim mi sana bi rol
Ne dalga geçicem sen bilirsinEminim öyledir dalga geçme. Bak valla sinir kupuyum banlanmak istemiyom sen bana günahını bile beleş vermen kalmış rol actiricim puahha
Yok sağol kuşlar bile inanmazNe dalga geçicem sen bilirsin
İstatistikler dep daha iyi oynuyor diyor amaDep penaltıdan atmış başka atamazdi zaten ev alır bu maçı
Bakma istatistiğe dost GS ile Gençlerbirliği maçı düşün takımların kalite kapasitesi öyleİstatistikler dep daha iyi oynuyor diyor ama
Bende bugün 1k borç buldum mahallede birinden como Roma iy erken gol oldu betvakti frebeti ile 3 maçtan biriydi iy.1.5 üst dedim maç 2den 1 oldu ama ben ondan yattım hatta görmüşsündür gelirse çekiliş konusu açtım bubsadece bir örnek aylardır 6 maçta yazsam 2 maçta yazsam tekten yatıyorum hepSen mi benmi doktor 510 atti sağolsun gittik iki paket sigara aldık dedim yarın yemeğimi yerim ona dayanamadim jokere attım ilk yarilar 1 0 önde 3 takım da ikinci yarı hepsini cepler kazandı gelse cildirma