Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Devecibey / Kasa 900 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,636
48,835
113
Kanka hem milletle ugrasion hem kendi maçlarına bakion bi yerden sonra insanın beyni sulanio şuan telefonu bile isteksiz en düşük ışıkta kullandığına eminim bi rolling yapiom ben başım gözüm çatlıyor millet sabah dan akşama kadar iyi duruyor burda
Milletle uğraşmak çok sıkıntı ya bu dağıtım işleri valla çekilecek iş değil

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,636
48,835
113
3-3 haydi dewam karşılıklı atın yitin

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,797
5,027
113
Kanka hem milletle ugrasion hem kendi maçlarına bakion bi yerden sonra insanın beyni sulanio şuan telefonu bile isteksiz en düşük ışıkta kullandığına eminim bi rolling yapiom ben başım gözüm çatlıyor millet sabah dan akşama kadar iyi duruyor burda
Kanka ama çok hsklı biriyle uğraşıyor art niyetli olmak istemem ama hoş biri değil o kişi gibi

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,636
48,835
113
Konuyu kitletip dağıtım yapmak en mantıklısı kim ne demiş ne derse desin
Dmden adamı öldürüyorlar gelemdi param ne zaman gelecek iban atamiyor nasıl Atacam diyor adını soyadini yazamiuor v.s ,:) 10 TL fazla atsan olur mu çocuğa ait alacam 100 fazla varsa borç verir misin :)

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
11,996
113
Dmden adamı öldürüyorlar gelemdi param ne zaman gelecek iban atamiyor nasıl Atacam diyor adını soyadini yazamiuor v.s ,:) 10 TL fazla atsan olur mu çocuğa ait alacam 100 fazla varsa borç verir misin :)
Kanka burda kimse aşırı zengin değil sonuçta 3 u 5yapip dagitioz insanların bunları görmesi bilmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...