Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Devecibey / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
5.00

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,969
37,500
113
Ödemez abi ora dolandırıcı bizim arkadaşın parası kaldi
Vallahi bilmiyorum devam et bulup yatıracağım oraya her türlü öder niye diye sor şikayet vara baktım hep şikayetler promosyonlarla ilgili mesela eski üyesiyim şu promosyonu alamadım yok şu promosyondan engellendim hiç dememişler param kaldı gir şikayetvar'a gör eski üyeler var hepsininki de çözülmüş

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,969
37,500
113
Ama var ya nasıl geldi bu 4 maç salladım anasını satayım Demek ki sallayınca geliyor basket hoşuma gitmeye başladı oranlar az olmasa

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,441
10,093
113
Vallahi bilmiyorum devam et bulup yatıracağım oraya her türlü öder niye diye sor şikayet vara baktım hep şikayetler promosyonlarla ilgili mesela eski üyesiyim şu promosyonu alamadım yok şu promosyondan engellendim hiç dememişler param kaldı gir şikayetvar'a gör eski üyeler var hepsininki de çözülmüş
Abi şikayet var sıkıntı ora sakin konu açmayın ora konu acanlari anlamıyorum ora resmi bir makam

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,969
37,500
113
Neyse ben biraz film izleyeyim haberleşiriz

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,441
10,093
113
Her isteyene atma ha sakın bu sefer. Yavaş yavaş katla haftasonu
Gitti yemin ederim 6 k pic daha bazılarını begendiremiyoruz oldu sende istermisin abi ama banka şifresini yanlış girdimdiye SMS doğrulama istedi benim tel maili kapalı arkadaşın uyanmisini bekliyorum 3 kişiye daha atacam

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,969
37,500
113
Gitti yemin ederim 6 k pic daha bazılarını begendiremiyoruz oldu sende istermisin abi ama banka şifresini yanlış girdimdiye SMS doğrulama istedi benim tel maili kapalı arkadaşın uyanmisini bekliyorum 3 kişiye daha atacam
Kimi beğendiremiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...