- 70,969
- 37,500
- 113
Nereden biliyorsun ödemezHem bovbet odemez
Nereden biliyorsun ödemezHem bovbet odemez
Ödemez abi ora dolandırıcı bizim arkadaşın parası kaldiNereden biliyorsun ödemez
Vallahi bilmiyorum devam et bulup yatıracağım oraya her türlü öder niye diye sor şikayet vara baktım hep şikayetler promosyonlarla ilgili mesela eski üyesiyim şu promosyonu alamadım yok şu promosyondan engellendim hiç dememişler param kaldı gir şikayetvar'a gör eski üyeler var hepsininki de çözülmüşÖdemez abi ora dolandırıcı bizim arkadaşın parası kaldi
Abi şikayet var sıkıntı ora sakin konu açmayın ora konu acanlari anlamıyorum ora resmi bir makamVallahi bilmiyorum devam et bulup yatıracağım oraya her türlü öder niye diye sor şikayet vara baktım hep şikayetler promosyonlarla ilgili mesela eski üyesiyim şu promosyonu alamadım yok şu promosyondan engellendim hiç dememişler param kaldı gir şikayetvar'a gör eski üyeler var hepsininki de çözülmüş
Ya biliyorum zaten Ahmet biz yeni değilizAbi şikayet var sıkıntı ora sakin konu açmayın ora konu acanlari anlamıyorum ora resmi bir makam
TM abi biliyosan sıkıntı yokYa biliyorum zaten Ahmet biz yeni değiliz
Her isteyene atma ha sakın bu sefer. Yavaş yavaş katla haftasonuÇekim ödendi 2.5 çevrim yaptım bana kalan 7 k temiz para
Gitti yemin ederim 6 k pic daha bazılarını begendiremiyoruz oldu sende istermisin abi ama banka şifresini yanlış girdimdiye SMS doğrulama istedi benim tel maili kapalı arkadaşın uyanmisini bekliyorum 3 kişiye daha atacamHer isteyene atma ha sakın bu sefer. Yavaş yavaş katla haftasonu
Kimi beğendiremiyorsunGitti yemin ederim 6 k pic daha bazılarını begendiremiyoruz oldu sende istermisin abi ama banka şifresini yanlış girdimdiye SMS doğrulama istedi benim tel maili kapalı arkadaşın uyanmisini bekliyorum 3 kişiye daha atacam
Eyw dostTebrikler dost
Eyw dostTebrikler dostum
bşSponsor @NoEscapE himmet abiye teşekürler grlirse @Erhan2121 @TestoHaylan06 @Malatyali44 hocama sözüm vardı ulaşırım daha fazla kişiye ulasamam yarın arkadaşlarla sofra kuracaz
Tebrikler knksEyw dost
Eyw knk çektim parayı sendedin ödemez ödediler 10 dk bile surmediTebrikler knks