- 20,327
- 16,964
- 113
Başarırsın senApo amca zaten yanlış almisiz gelirse bir kat futbolda çevirir çekim veririz canlı böyle dedi
Başarırsın senApo amca zaten yanlış almisiz gelirse bir kat futbolda çevirir çekim veririz canlı böyle dedi
En çok bol şanslar bu konuya olsun.Sponsor @NoEscapE himmet abiye teşekürler grlirse @Erhan2121 @TestoHaylan06 @Malatyali44 hocama sözüm vardı ulaşırım daha fazla kişiye ulasamam yarın arkadaşlarla sofra kuracaz
İnsBaşarırsın sen
Eyw hocam okuyun Boston maçını birEn çok bol şanslar bu konuya olsun.
Etiketi sonradan gördüm yanlış anlama dost.En çok bol şanslar bu konuya olsun.
Bol sansEyw hocam okuyun Boston maçını bir
Tahir bey abi youcasde ana para serbest demi bu Soner ne diyorBol sansss
Yasak yok ne yasağı nerden cıktı yasak 3 aydır çekiyorum bu bonuslaBence komple yasak
Hoca efendi kendi kendini alintilamissin puhahaEtiketi sonradan gördüm yanlış anlama dost.
Knk ben demiyorum canlıya sorsana sen ben öyle hatırladım basketbol yasak diyeTahir bey abi youcasde ana para serbest demi bu Soner ne diyor
Eyw kral adam içimi rahatlattinYasak yok ne yasağı nerden cıktı yasak 3 aydır çekiyorum bu bonusla
Degismediyse serbest freeebet 2 oran futbol du ana para basket oynayıp çekiyordum 2 haftada degismediyse bakma sen başkasının lafına canlı desteğe de sorup mide bulandirma gelirse çek paraniTahir bey abi youcasde ana para serbest demi bu Soner ne diyor
Adam çektim diyor daha dün cekti foto atmış banaKnk ben demiyorum canlıya sorsana sen ben öyle hatırladım basketbol yasak diye
Yeni yetme çok forumda bebeler büyüsün azSende kac kısıye sponsor oldun zamanında unutuldun kankam
Aha sponsor geldiYasak yok ne yasağı nerden cıktı yasak 3 aydır çekiyorum bu bonusla
Öyleymiş himmet abide dedi rezil oldum zannettim konu boşa gitti zannettimDegismediyse serbest freeebet 2 oran futbol du ana para basket oynayıp çekiyordum 2 haftada degismediyse bakma sen başkasının lafına canlı desteğe de sorup mide bulandirma gelirse çek parani
Vay arkadaş ben daha önce aldım anaparayka basket yasak dedi diye oynamadımDegismediyse serbest freeebet 2 oran futbol du ana para basket oynayıp çekiyordum 2 haftada degismediyse bakma sen başkasının lafına canlı desteğe de sorup mide bulandirma gelirse çek parani