- 55,892
- 16,211
- 113
Garip dostum anlamdım bende maçlar acayip
Garip dostum anlamdım bende maçlar acayip
Hic sorma ya dunde bizi kandırdı bi siteye üye olduk bonus felan yok ardından yaziyor uye olma is isten gecmis sana link atacm diyor pauahgene apo karıştırmış ortalığı öyle anladım ağzına kürekle vurcan da konuşamıcsk
Aynne 20 dakika da ust olduGarip dostum anlamdım bende maçlar acayip
Kendi işlerini bizi alet etmeye başladı tez zamanda denk düşürcem bunu bi yerde banlatcam kafaya koydum oyahahaHic sorma ya dunde bizi kandırdı bi siteye üye olduk bonus felan yok ardından yaziyor uye olma is isten gecmis sana link atacm diyor pauah
Dm baksana sana bi ss attım pauhahaAynne 20 dakika da ust oldu
O isin uzmanı var bani acilsin 2 dakika da wasili banlatir puahaKendi işlerini bizi alet etmeye başladı tez zamanda denk düşürcem bunu bi yerde banlatcam kafaya koydum oyahaha
Ahmet kazansın da ne olursa olsun öğrenci adam parasızlık zor hele öğrencilik yıllarında daha da zorAynne 20 dakika da ust oldu
O uzmandan da öte adam konuyu 56 yapıyor bilerek ban yemek için yanındada 2-3 kişi götürüyor amaç tek ban yememek puahahO isin uzmanı var bani acilsin 2 dakika da wasili banlatir puaha
Ahmet kazan sada parasını dağıtıyor ona birsey kalmıyorAhmet kazansın da ne olursa olsun öğrenci adam parasızlık zor hele öğrencilik yıllarında daha da zor
doğrudurAhmet kazan sada parasını dağıtıyor ona birsey kalmıyor
Ee durumlar nasıldoğrudur
Hastayım sen nasılsın ablan nasıl olduEe durumlar nasıl
İyi taburcu oldu san da geçmiş olsunHastayım sen nasılsın ablan nasıl oldu
eyvallah size de geçmiş olsunİyi taburcu oldu san da geçmiş olsun
. Deveci kardeş bunlar böyle diyor@NoEscapE himmet abiye tekrar sponsor olduğu için eyw gelirse @Erhan2121 ulasiriz
deveciSahte site olmasın site linki ne ne oluyor anlamadımHatalı yatirim 6700 daha yatırım diyor