- 8,512
- 7,198
- 113
yapmadim ki konu ahmet olunca dedimTanımadığın kişiler hakkında yorum yapmamani tavsiye ederim dayı
yapmadim ki konu ahmet olunca dedimTanımadığın kişiler hakkında yorum yapmamani tavsiye ederim dayı
Valla gördüm dost yazdım hemen bende 1k attım o linkten sahte siteye gitti tgden baktım bideHa bu arada zarar falan karşılaman gerekmez reis art niyetin olsa etiket atmışım anında gelip cevap vermezdin ben zaten seni tanıyorum, konu kapansın gitsin ahmette dikkat etsin bundan sonra
Pardon dayım herkes özür diliyor bende özür dilerimyapmadim ki konu ahmet olunca dedim
Boşver sen sinir olma kendine edersin senlik bisey yok dostHaklısın reis yok üzüldüm bende kahpelik yapmam da klavyeden saydirir anca deveye bindirip gezdirmem lazım
est bende ozur dilerim😍Pardon dayım herkes özür diliyor bende özür dilerim
Geçmiş olsun kardeşim@Shellac kilit usta üyeler hariç bir sitenin tokatlamadigi kalmisti
İstemem birdaha kimseye yapma dost bilmediğin konular hakkındaBilip bilmeden konuşmayın reis bende sahte siteye yatirmisim hata bende de hazıra beklemeyip kontrol etseydi dmden ulaşsın bana atayım zararını
🔒@Shellac kilit usta üyeler hariç bir sitenin tokatlamadigi kalmisti