- 20,523
- 17,163
- 113
Eksik olanı kim tahmin etmek isterTam kadro ise parçalar oran güzel para olsa yanına bir maç daha ekleyip 2-3 k atılır
Eksik olanı kim tahmin etmek isterTam kadro ise parçalar oran güzel para olsa yanına bir maç daha ekleyip 2-3 k atılır
Bol şans diliyorum canımCasivrera 230 farmda kalp patladı 2.5 çektik risk aldık yatırdık youcase gelmezse bitikiz gelirse ulasiriz @NoEscapE @TestoHaylan06 @Erhan2121
Sen 😁Eksik olanı kim tahmin etmek ister
Herkesin bildiği şey zaten bxbsbbxEksik olanı kim tahmin etmek ister
Mafettin güzelim oranı 🤣Bence direk tekten 2 den 2 vurup geçilir
Bilmek değil olmaması ayıpHerkesin bildiği şey zaten bxbsbbx
Yanına bir maç eklemiş gibi düşün kanka🤣Mafettin güzelim oranı 🤣
Bayılır böyle şeylereMafettin güzelim oranı 🤣
Eyw sayin ablamBol şans diliyorum canım
Dost haklısın aprcalar TrabzonBence direk tekten 2 den 2 vurup geçilir
İns abi bari Trabzon alsa zarar olmuyorBende anlamadım dediğin gibi yüksek açmışlar alanyanın bir iddaası yok şuan için küme düşme hattındada değil kadroda mı eksikler var acaba
Bol sansCasivrera 230 farmda kalp patladı 2.5 çektik risk aldık yatırdık youcase gelmezse bitikiz gelirse ulasiriz @NoEscapE @TestoHaylan06 @Erhan2121
Ne olmadiOlmadı
EywBol sans
Aha didşdşdşdşNe olmadi
sansCasivrera 230 farmda kalp patladı 2.5 çektik risk aldık yatırdık youcase gelmezse bitikiz gelirse ulasiriz @NoEscapE @TestoHaylan06 @Erhan2121
Sen 230 liralık farm mi arıyorsun dostCasivrera 230 farmda kalp patladı 2.5 çektik risk aldık yatırdık youcase gelmezse bitikiz gelirse ulasiriz @NoEscapE @TestoHaylan06 @Erhan2121