- 18,848
- 10,356
- 113
Yok ki kral bu casivrera bonus vermiş çevirdim onu 230 verdi dedim gelirse geldi gelmezse uğraşamam dedim Allah'tan geldi payhaSen 230 liralık farm mi arıyorsun dost100 atanı görmüştük de 230 uda gördük
Yok ki kral bu casivrera bonus vermiş çevirdim onu 230 verdi dedim gelirse geldi gelmezse uğraşamam dedim Allah'tan geldi payhaSen 230 liralık farm mi arıyorsun dost100 atanı görmüştük de 230 uda gördük
EywBol
sans
Haa iyi o zaman güzel olmuş evet güzel bir etkinlik yaptı valla sitedeki benim diyen sitelere karşı çıkarıp masaya vurduYok ki kral bu casivrera bonus vermiş çevirdim onu 230 verdi dedim gelirse geldi gelmezse uğraşamam dedim Allah'tan geldi payha
Abi 4 e böldük ozaman puahahLa Ahmet bana hiç ödül vermiyon ha gardaş. Bende takip ediyorum
Sanada bol sans kuponun kazanması kolayda çekilişten çıkmak çok büyük şans ister dostLa Ahmet bana hiç ödül vermiyon ha gardaş. Bende takip ediyorum
Adaaam 😀😀Abi 4 e böldük ozaman puahah
Abi yazdığıma baksanaAdaaam 😀😀
Reisim bende bir sansimi deniyim ya yine de🤣Sanada bol sans kuponun kazanması kolayda çekilişten çıkmak çok büyük şans ister dost![]()
Bakim kankaAbi yazdığıma baksana
Öyle buralarida görmek lazim dostReisim bende bir sansimi deniyim ya yine de🤣
Şu garibanın konusuna bir kupon atta konusu şenlensin dostummuzunAdaaam 😀😀
Biz garibaniz ama gönlümüz zengin puahaŞu garibanın konusuna bir kupon atta konusu şenlensin dostummuzun![]()
Ondan şüphemiz yok dost çıkarız bizde bir gün nasıl olsa zenginlerin katınaBiz garibaniz ama gönlümüz zengin puaha
EywOndan şüphemiz yok dost çıkarız bizde bir gün nasıl olsa zenginlerin katına![]()