- 18,274
- 9,941
- 113
Anladım eyw reisOlur böyle daha çok küfür etmemeye çalış oraya yazınca sinir geçmiyo
Anladım eyw reisOlur böyle daha çok küfür etmemeye çalış oraya yazınca sinir geçmiyo
Dost adam doğru söylüyor bu tür eylemler için arka planda kendi aranızda al ver yapın Eşref sana versin sen Erhan ver felanda işte bunların konusu etik olmuyor... Yoksa para senin keyif senin herşeyde özgürsün zaten ona lafimizda yok hattimizdeLa geldi bulaştı sanane ben istediğim adama ulasirim
Beyler ne oldu tek böyle yapan benmiyim bana niye ses cikartiyorsunuzDost adam doğru söylüyor bu tür eylemler için arka planda kendi aranızda al ver yapın Eşref sana versin sen Erhan ver felanda işte bunların konusu etik olmuyor... Yoksa para senin keyif senin herşeyde özgürsün zaten ona lafimizda yok hattimizde
Eyvallah dost kusura bakma bol sansBeyler ne oldu tek böyle yapan benmiyim bana niye ses cikartiyorsunuz
Yok dost ne kusuruda tek yapan benmişim gibi özgürüz bu formdaEyvallah dost kusura bakma bol sans
Özgürsün dost Forum senin kayfine bakYok dost ne kusuruda tek yapan benmişim gibi özgürüz bu formda
bol sans deveciSponsor @EşrefTEK80 Ana para kurtardık frebbet gelirse sadece @Erhan2121 ulasirim
Eyw ihtiyar burnumuzdan geldibol sans deveci
keyfine bak canin ne isterse yap hakaret yok bise yokEyw ihtiyar burnumuzdan geldi
Eyw ihtiyarkeyfine bak canin ne isterse yap hakaret yok bise yok
Adamsın şansın daim olsun kardeşim bol şans diliyorumSponsor @EşrefTEK80 Ana para kurtardık frebbet gelirse sadece @Erhan2121 ulasirim
Eyw abi burnumuzdan getirdilerAdamsın şansın daim olsun kardeşim bol şans diliyorum
Gönlün kime isterse ona verirsin para senin keyif senin hayat senin konu seninEyw abi burnumuzdan getirdiler
Bol şans kankaSponsor @EşrefTEK80 Ana para kurtardık frebbet gelirse sadece @Erhan2121 ulasirim
Eyw knkBol şans kanka