Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Devecibey / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2.00

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,591
12,542
113
Bak Hamza bu hardene her maç 3 tane böyle açıyorlar atıyorda kirik
gerçekten güzel yakalamışsın benim kat dün 6 asisti 3.50 orandı 7 asist yaptı yine bide ilk. yarı faul sorunu yaşadı 8 dkka tek oynadı şu açıkları yakalamak çok önemli

thezzy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
747
406
63
arkadaslar gece mesaisi çalışıyorum sigara alcak param yok yardımcı olabilir misiniz geri dönüşünü yaparim kusuruma bakmayın kumar icin istemiyorum zaten 100 liraya nereye yatirabilirim ki gercekten ihtiyacimm var :(

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,591
12,542
113
Bu içeri kat edip mi dışarı çıkartıyor yoksa merkezdenmi dagitiyor
bu içeride durmuyor diğer pilotlar gibi dışarı çıkıyor tepeden topu alıyor hep koşan kısaları görüyor bşde karşısında embiid var savunması sert olan adam dışarı çıkması mantıklı embiidi de dışarı çekiyor içerisi boş kalıyor koridor gibi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,275
9,941
113
bu içeride durmuyor diğer pilotlar gibi dışarı çıkıyor tepeden topu alıyor hep koşan kısaları görüyor bşde karşısında embiid var savunması sert olan adam dışarı çıkması mantıklı embiidi de dışarı çekiyor içerisi boş kalıyor koridor gibi
Valla mantıklı geldi ama Hamza sanki yarın embid oyniyor gibiydi

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,865
31,619
113
Ahmet kazandık mı kardeşim okc maçına mı kaldı kupon goboş harden sığırı yakmadı inş kombineyi @Devecibey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...