Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Devecibey / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2.00

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,266
6,250
113
Masallah bu aktiflik ne herkes sabah namazına kalkmis Allah kabul etsin beyler

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
yok gardaş ben kumarı artık komple bırakıyorum son 20 k param vardı zaten borç içindeyim 1 gecede gitti en azından ıhtıyacım falan oluyordu blackjack spor derken biti ben ne yaptıysam yıllardır kazanamadım bugün 8 mayıs benım bırkama günüm pes ediyorum artık kumara karşı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
yok gardaş ben kumarı artık komple bırakıyorum son 20 k param vardı zaten borç içindeyim 1 gecede gitti en azından ıhtıyacım falan oluyordu blackjack spor derken biti ben ne yaptıysam yıllardır kazanamadım bugün 8 mayıs benım bırkama günüm pes ediyorum artık kumara karşı
Geçmiş olsun maalesef tekrar para bulana kadar bırakırsın geri başlarsın kumarı bırakma ihtimali yok.

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Geçmiş olsun maalesef tekrar para bulana kadar bırakırsın geri başlarsın kumarı bırakma ihtimali yok.
Pazartesi işe başlıyorum inan 1 kuruş yatırırsam adam değilim 9 da iş için imza atmaya gidecektim grdaş uyumadım uykumdan oldum paramdan oldum mal mal gideceğim toplantıya yazık cidden elime geçse bile artık 1 kuruş yatırmam sonu hep aynı rezil ediyor tiksindim ben katlamaymış falan uğraşamam ben yüklü kazanmak ıcın uğraştım hiç olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...