Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Devecibey / Nba

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
5.00

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,461
1,758
113
Üst üste al şunu 4 4 yap

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,493
10,130
113
Burada gelmez daha lise oldu birde birşey soyluyecem

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,493
10,130
113
Ahmet tartışma milletlen artik kim ne boksa biliyoruz zaten
Adam ödül almadi diye ölmüş anamiza sover öbürü IBAN atmaz bir gün sonra atar bizde başkasına devrederiz gelir konuya yazar der adamı etiketler sanki 500 TL sini yemisimiz gibi dün 20 k adam dağıt diye attı bana yesem onu yersim hayatımda ilk defa biri bana böyle muamele yaptı birde Muro var adama elimize geçtikçe atariz para bir bovbette 2 k vermedik diye daima gelir onu yazar sanki biz bu adama para atmak mecburiyetindeyiz yemişim formunu burdaki insanlarla mi ugrasacam ben @Daimon üstadım beni sinirsiz banlasana

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,830
17,866
113
Ahmet tartışma milletlen artik kim ne boksa biliyoruz zaten
Dost şu forumda şunu anladım. Bazen yazıp çiziyoruz ya eskiden bi ara yazarken konuda mesajımı biri alintiladi sen şöylesin böylesin diye saydirmaya basladi bana, ben üyeyi bile tanımıyorum muhabbetim bile yok 100 mesajli bir üye. Adam mesajlarımı takip ediyormuş. Bi ünlüyü takip edersin ya içtiğini, sıçtığını bile takip edersin. O derece psikolojisi bozuk adamlar ile dolu forum artık gerek duymuyorum kavgaya.

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,830
17,866
113
Adam ödül almadi diye ölmüş anamiza sover öbürü IBAN atmaz bir gün sonra atar bizde başkasına devrederiz gelir konuya yazar der adamı etiketler sanki 500 TL sini yemisimiz gibi dün 20 k adam dağıt diye attı bana yesem onu yersim hayatımda ilk defa biri bana böyle muamele yaptı birde Muro var adama elimize geçtikçe atariz para bir bovbette 2 k vermedik diye daima gelir onu yazar sanki biz bu adama para atmak mecburiyetindeyiz yemişim formunu burdaki insanlarla mi ugrasacam ben @Daimon üstadım beni sinirsiz banlasana
Yav bosver kimsenin keyfini bekleyecek değilsin o saatte yoksa adam bitmiştir 1 ay sonra gelir diye bekleyelim o halde dağıtım yaparken

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,493
10,130
113
H
Yav bosver kimsenin keyfini bekleyecek değilsin o saatte yoksa adam bitmiştir 1 ay sonra gelir diye bekleyelim o halde dağıtım yaparken
Hocam boşver burdaki insanlarin çoğunun hayatı bitmiş normal hayatta değer görmezler gelir bizle uğraşırlar benim yaşım gec okursam elimde güzel mesleğim var bunlarlami ugrasacam

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Dost şu forumda şunu anladım. Bazen yazıp çiziyoruz ya eskiden bi ara yazarken konuda mesajımı biri alintiladi sen şöylesin böylesin diye saydirmaya basladi bana, ben üyeyi bile tanımıyorum muhabbetim bile yok 100 mesajli bir üye. Adam mesajlarımı takip ediyormuş. Bi ünlüyü takip edersin ya içtiğini, sıçtığını bile takip edersin. O derece psikolojisi bozuk adamlar ile dolu forum artık gerek duymuyorum kavgaya.
O gün o şahıs için ben senden özür dilemistim senin durumunu bana resat söylemişti senin kadar dik duruş sergileyen adam yok bu forumda kimsenin malında pulunda gözün yok muhabbet desen üstüne adam tanimam valla biz forum olarak senin gibi adamı hak etmiyoruz açık konusim

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
@EşrefTEK80 dost dağıtım için bundan sonra Ahmete para atma çocuk kaldıramıyor ahmet çok duygusal biri yaşıda ufak adami biz mümkün mertebe koruyoruz ama forumda kötü kalpli insanlar bitmiyor maalsef

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,893
53,660
113
Gelmedi başkasına attım ne yapim kendisinin sikinin keyfinimi beklim
Hesap felan mod kapatmaz sen bundan sonra o toplara girme ve herkesi ciddiye alma eger senlen derdi olan biri varsa bize yonlendir biz gerekeni yaparız