- 48,701
- 53,496
- 113
Bu lafi herkes için kullanıyorsun farkındasın dimiSenin kalbinde kötülük yok Haylan abi sen iyilikten başka bir şey düşünmüyorsun kalbin çok temiz çok güzel iyi ki varsın
Bu lafi herkes için kullanıyorsun farkındasın dimiSenin kalbinde kötülük yok Haylan abi sen iyilikten başka bir şey düşünmüyorsun kalbin çok temiz çok güzel iyi ki varsın
Bu kadar basit kim olursa olsun babanda olsa öyle olacak bu işler ben 21 yaşında bekar evine çıktım sırf babam benim izimden çıkma dedi diye hayırdır yani insanlar mutlu olsun diye kendimi mi parçalayacağım eyvallah dedim ceketimi aldım çıktım. O gün bu gündür kimseyede eyvallahım olmamıştır seveni daha çok sevdim sileni 3 kere sildim beni kullanacağını düşünen herkesi tamamen sildimDoğru aha bende açık açık konuşuyorum bundan sonra bana değer veren insanlara ben daha çok değer verecem beni takmayan insanı ben görmesem artik bitti o devir
Sen de cansın Erhan emmi
Sağol çiçeğim teşekkür ederim 🙏Senin kalbinde kötülük yok Haylan abi sen iyilikten başka bir şey düşünmüyorsun kalbin çok temiz çok güzel iyi ki varsın
Evet sende dahilsin senin bir kötülüğünü görmedim ben seni severim Erhan emmiBu lafi herkes için kullanıyorsun farkındasın dimi
Kötülük bize göre değil Haylan abiSağol çiçeğim teşekkür ederim 🙏
Bak bende konuşurum bazen ama kimsenin arkasından sövmem nadir küfür ederim ama sevdiğim insnalea asla fearj a laf etmişsin hiç ama hiç tavsif etmiyorumEvet sende dahilsin senin bir kötülüğünü görmedim ben seni severim Erhan emmi
Kötülük hakedene verilecek en büyük duruştur sana kötülük yapana kötülük yap yoksa üzülürsün incinirsin Erhan abin gibiKötülük bize göre değil Haylan abi
Biliyorum ben sizden biraz farklıyım bana yol gösterin beni dışlamayın yol gösterin ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu bileyimBak bende konuşurum bazen ama kimsenin arkasından sövmem nadir küfür ederim ama sevdiğim insnalea asla fearj a laf etmişsin hiç ama hiç tavsif etmiyorum
En güzeli bende ins bundan sonra bu şekilde yapacamBu kadar basit kim olursa olsun babanda olsa öyle olacak bu işler ben 21 yaşında bekar evine çıktım sırf babam benim izimden çıkma dedi diye hayırdır yani insanlar mutlu olsun diye kendimi mi parçalayacağım eyvallah dedim ceketimi aldım çıktım. O gün bu gündür kimseyede eyvallahım olmamıştır seveni daha çok sevdim sileni 3 kere sildim beni kullanacağını düşünen herkesi tamamen sildim
Forumdan kurtul sana zarardan başka birsey katmaz emin ol bundanBiliyorum ben sizden biraz farklıyım bana yol gösterin beni dışlamayın yol gösterin ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu bileyim
Kimse seni dışlamaz sen bir bayansın kafan hangi kafada olursa olsun insanlarla konuşurken bunun bilincinde olarak konuşursan kimse sana kötü birşey demez bazen konularda bakıyorum bel altı muhabbet ediyorsun karşındaki insanda doğal olarak sana öyle yaklaşıyor sonra eee sen bana bunu nasıl dedin diyorsun seni geçen Tahir uyardı haklıydı çocuk senin eksik bu bak mesela forumda bayan üyeler var kimse onlara en ufak bir saygısızlık etmez çünkü çok ikili diyaloğa girmezler veya birini birine kötülemezler ben anlarım bir başkası anlar ama diğeri anlamayabilir seni ifşa eder bu kadar basit ister küs ister darılBiliyorum ben sizden biraz farklıyım bana yol gösterin beni dışlamayın yol gösterin ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu bileyim
Çok denedimForumdan kurtul sana zarardan başka birsey katmaz emin ol bundan
Haklısn abim ❤Kimse seni dışlamaz sen bir bayansın kafan hangi kafada olursa olsun insanlarla konuşurken bunun bilincinde olarak konuşursan kimse sana kötü birşey demez bazen konularda bakıyorum bel altı muhabbet ediyorsun karşındaki insanda doğal olarak sana öyle yaklaşıyor sonra eee sen bana bunu nasıl dedin diyorsun seni geçen Tahir uyardı haklıydı çocuk senin eksik bu bak mesela forumda bayan üyeler var kimse onlara en ufak bir saygısızlık etmez çünkü çok ikili diyaloğa girmezler veya birini birine kötülemezler ben anlarım bir başkası anlar ama diğeri anlamayabilir seni ifşa eder bu kadar basit ister küs ister darıl
Vaktinin cogunlugunu foruma ayirma ama bu yanlış bakma ben surkeli ban yiyorum ki takılı kalmim tamamen buraya puahaÇok denedim![]()
Yeme senisiz burası kötü Erhan abiVaktinin cogunlugunu foruma ayirma ama bu yanlış bakma ben surkeli ban yiyorum ki takılı kalmim tamamen buraya puaha
Neyse çok konuştuk betvakti yapmamız yokmuuuVaktinin cogunlugunu foruma ayirma ama bu yanlış bakma ben surkeli ban yiyorum ki takılı kalmim tamamen buraya puaha
La ben çok göze batıyorum ban atılması bana normalYeme senisiz burası kötü Erhan abi
Hesap lazımsa atayım abimNeyse çok konuştuk betvakti yapmamız yokmuuu
Sen renksin hep daim olsun renklerin Erhan abiLa ben çok göze batıyorum ban atılması bana normal