- 22,104
- 12,794
- 113
@tahir1603 nere gidiyon abi
Bi yere gitmiyom ege sezon bos geçiyor bi Ben 2 de kedi var dedi de 1 temmuzdan sonra açılır dedim@tahir1603 nere gidiyon abi
Zannettim ise gidicinBi yere gitmiyom ege sezon bos geçiyor bi Ben 2 de kedi var dedi de 1 temmuzdan sonra açılır dedim
Ben calisiyom zaten hem evden hem mahallede kiralık evlerimiz var müstakil onların tadilat tamiratini yaptiriyorumZannettim ise gidicin
Maşallah abime elinden her iş geliyor @egehandro hain adam 20 sinde yazacakti yazmadiBen calisiyom zaten hem evden hem mahallede kiralık evlerimiz var müstakil onların tadilat tamiratini yaptiriyorum
Sinek avlıyor suan O hwhwheMaşallah abime elinden her iş geliyor @egehandro hain adam 20 sinde yazacakti yazmadi
Bu onuda avliyamaz puahahSinek avlıyor suan O hwhwhe
Kripto lazım abi kim varSinek avlıyor suan O hwhwhe
Siteye atıcaksan direk testo da var benim işimi o halletti trust varmısKripto lazım abi kim var
Eyw abi birkere akın abiye yazdikSiteye atıcaksan direk testo da var benim işimi o halletti trust varmıs
bu 1Gelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Bol bol şanslar dostGelirse FB yarın sonuçlanır ozaman 2 kişi rol açtıririm takibe gerek yok
Dertler yine derya oldu geçmiş olsun
Sağlık olsun reis
Cildiracak şu iki günde önüne gelen beni dolandırdı önüne gelen millet daha borcunu vermeden borç isteyip vermiyence trib attı iyice sıkıldım formdanDertler yine derya oldu geçmiş olsun