- 26,591
- 12,542
- 113
karşı takım 2 uzunla oynuyor umarım sıkıntı çıkmazLa cano verdiğine oynayacaktim sitede 12 asist 2 orandi sevmezdi bence bende bu halen duren 15 ribaundoynadim
karşı takım 2 uzunla oynuyor umarım sıkıntı çıkmazLa cano verdiğine oynayacaktim sitede 12 asist 2 orandi sevmezdi bence bende bu halen duren 15 ribaundoynadim
Bu kırıklar Allen mobley le oynuyordu demi unutmuşum awkarşı takım 2 uzunla oynuyor umarım sıkıntı çıkmaz
Eyw omerBol sans dost
Adam gibi yorum yap bir tarafların ayrı oynamasınBoş yapma bedof zaten ben aciyordum uza
aynenBu kırıklar Allen mobley le oynuyordu demi unutmuşum aw
Sen manyakmisin la senle tartıştık 4 5 gün önce ne konuya gelip yorum yapıyorsun sen adammisinki adam gibi yorum yapımAdam gibi yorum yap bir tarafların ayrı oynamasın
Bol sans2 kişiye ulaşırım tutarsa takipte gerek yok
Kismet dost
aynen öyle bol şanslarKismet dost
Eyw hamzaaynen öyle bol şanslar
Sie gelmiş benim adamlığı mi sorguluyor bok herif seniSen manyakmisin la senle tartıştık 4 5 gün önce ne konuya gelip yorum yapıyorsun sen adammisinki adam gibi yorum yapım
Pardon bedof olmayan şeyi sorgulamisim hadi kardeşim yoksaydim seniSie gelmiş benim adamlığı mi sorguluyor bok herif seni
Kardesim bol sans bosver bunlari hadi 10da 10 yap stakeste kuruduk2 kişiye ulaşırım tutarsa takipte gerek yok
Yapacam abi yarın herseferindede seni etiketliyecem puahahKardesim bol sans bosver bunlari hadi 10da 10 yap stakeste kuruduk
Yürü sağdan sağdan arkana bakmadanPardon bedof olmayan şeyi sorgulamisim hadi kardeşim yoksaydim seni
TmYürü sağdan sağdan arkana bakmadan
Bol şans deveci2 kişiye ulaşırım tutarsa takipte gerek yok
Bol sans deveci dost2 kişiye ulaşırım tutarsa takipte gerek yok
Eyw sayın hocamBol sans deveci dost