- 19,568
- 11,753
- 113
İskoçya maçını bence düşünme bile kankam bu maçta mucize olmasın bize yeterİlk maçı sıkıntısız atlatalım biraz hafifleyelim
İskoçya maçını bence düşünme bile kankam bu maçta mucize olmasın bize yeterİlk maçı sıkıntısız atlatalım biraz hafifleyelim
Guzel kupon haiti bende olur diyorum bende bzimkilerden biraz umutsuzum😤😉 ins yazılanlar gibi gelir guzel kupon🙏🔥Haiti oranlardan dolayı bana rahat gelecek gibi geldi sabah da Türkiye farklı kazanacak gibi geliyor kupon içime çok sindi
Haiti nasıl bir takım bilgin varmıİskoçya maçını bence düşünme bile kankam bu maçta mucize olmasın bize yeter
65/70r kadar won deriz🙏🔥İlk maçı sıkıntısız atlatalım biraz hafifleyelim
Şans seninle olsun olmucak maçlar değil agaİlk maçı sıkıntısız atlatalım biraz hafifleyelim
Haitinin gol atacağına emin gibi birşeyim futbol bu belli olmaz ama çok inanıyorum o maçaİskoçya maçını bence düşünme bile kankam bu maçta mucize olmasın bize yeter
Gelecek gibi valla burdan da yatarsa o latinlerin ta benİlk maçı sıkıntısız atlatalım biraz hafifleyelim
Umut vaat eden bir takım değil ama gol de atabilir Katardan iyi takım öyle diyimHaiti nasıl bir takım bilgin varmı
Ben valla Türkiye'den korkuyom dostHaitinin gol atacağına emi gibi birşeyim futbol bu belli olmaz ama çok inanıyorum o maça
Metin lavukunun yaptığını gördün demi abi beni deli etti yemin ederimKanka yarı oldu sen bilirsin de hahs
Kral dmBen valla Türkiye'den korkuyom dost
2 rahat atarBen valla Türkiye'den korkuyom dost
3 maç arasında en az güvendiğim tercih Brezilya olurdu benim maç öncesi baksam kupona Haiti tercihi mantık olarak gelmeye çok yakın Türkiye maçı da enerji olarak kesin gibi geliyor bakalım Brezilya'da 2.5 alt rezilliği olmasın ön açıkHaitinin gol atacağına emi gibi birşeyim futbol bu belli olmaz ama çok inanıyorum o maça
Ne olduKral dm
NaptıMetin lavukunun yaptığını gördün demi abi beni deli etti yemin ederim
İnş knkHaitinin gol atacağına emin gibi birşeyim futbol bu belli olmaz ama çok inanıyorum o maça
İnşallahİnş knk