Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dextermorgan | Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.00

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,533
5,508
113
Brezilya 65/70e kadar won olur

Haiti bende güveniyorum gol atacaklarına ins bizimkilerde yener üst Olur🙏🔥

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,937
16,670
113
Haiti nasıl bir takım bilgin varmı
Haiti hücum hattı iyidir genel olarak savunma zâafiyeti var ama bir kere iki tane premier lig topçusu var isidor (sunderland) ve bellagard( wolves) eski Kayserili Dickens Nazon ve şuan Rize'de oynayan pierrot var üstüne deedson ve Lenny gibi Avrupa'da oynayan topculari var bence zayıf takımlar arasındaki en iyi hücum hattı bunlarda kg var oranı bu yüzden düşük zaten.

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,865
1,759
113
Haiti hücum hattı iyidir genel olarak savunma zâafiyeti var ama bir kere iki tane premier lig topçusu var isidor (sunderland) ve bellagard( wolves) eski Kayserili Dickens Nazon ve şuan Rize'de oynayan pierrot var üstüne deedson ve Lenny gibi Avrupa'da oynayan topculari var bence zayıf takımlar arasındaki en iyi hücum hattı bunlarda kg var oranı bu yüzden düşük zaten.
İnşallah gelir

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
19,568
11,753
113
Bravo

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,596
13,110
113
Maşallah Antepliyim daha antepsporun kadrosunu sayaman boyle

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,608
27,852
113
Ettim konuya yazdım adminler artık daha da birşey yapmazlarsa ben bu işten hixbirsey anlamadım valla
O para çıkarmı ordan dıye bakıyordur sürekli İyilik akiminda kurtaran a alıntı yapıyordu 2k lazim diye ekmeğinde dolandirici adam