- 10,626
- 2,103
- 113
6 oldu
Ben olaycasinpyu bilir msin ona paparadan 200₺ yatıracam o zaman Papara için şifre numarama istiyorlardı kendileri atıyordu hesaba bende aynı şekil girdim domain değilti diye bir sonrakini bu yöntemi havale gibi yapmışlar ama Papara yöntemi gibi gözüküyor bende sevindim ne güzel olmuş diye 5 dk geçti desteğe yazdım para hesaba düşmedi falan destek bana tek birşey yazdı kapattı sohbeti YATIRMASAYDIN YRMHiçbir değişiklik yok Kral aynısı normalde gerçek site 763 başında olur her zaman bununki sahtesi 763 olmuş başında
Ya normalde ben sahte siteye yatırım yapmam boşluğuma geldi harmandım Çok kötü ter içinde kalmıştım bir an önce dedim yapayım şu parayı rahatlayayım jokerbet Kaş diye sordum forumda 763 dedi 2 kişi ben de Google'dan girdim baktım 763'e girdi siteye ilk başta kullanıcı adı normal yazdım şifreyi yanlış yazdım şifreyi yanlıştır dedi şifreyi doğru yazdım hesaba girdi sonra işlem geçmişine Baktım her zaman bakarım Çünkü yatırımım var bin lira bir kere oraya bir baktım yatırım da görünüyor işlem geçmişinde parayı yatırdım sonra 750'ye %100 Bonus alayım dedim talep ediyorum hata veriyor yatırımdan sonra talep edin canlıya bağlanacağım bir baktım canlı destek sahteDeme la knka ben 2 ay önce başıma geldi 14 k gitti benim psikolojim bozulmuştu site neydi ya hatırlayamadım ama çok koymuştu ya
Normalde de bu Allah'ın belası siteye yatırım yapmıyorum rol aç rol aç dediler dedim bari rol açayım 750 750 alayım hem rol konusundakileri kurtarayım hem kendimi kurtarayım o şekil Oraya yatırdım yoksa Benim sitem değil Bir şey değil ben telegram'dan kendi oynadığım siteleri takip ediyorum zaten direkt giriyorumYa normalde ben sahte siteye yatırım yapmam boşluğuma geldi harmandım Çok kötü ter içinde kalmıştım bir an önce dedim yapayım şu parayı rahatlayayım jokerbet Kaş diye sordum forumda 763 dedi 2 kişi ben de Google'dan girdim baktım 763'e girdi siteye ilk başta kullanıcı adı normal yazdım şifreyi yanlış yazdım şifreyi yanlıştır dedi şifreyi doğru yazdım hesaba girdi sonra işlem geçmişine Baktım her zaman bakarım Çünkü yatırımım var bin lira bir kere oraya bir baktım yatırım da görünüyor işlem geçmişinde parayı yatırdım sonra 750'ye %100 Bonus alayım dedim talep ediyorum hata veriyor yatırımdan sonra talep edin canlıya bağlanacağım bir baktım canlı destek sahte
La tristan denen adam çaldı bedava ribant bizim adamın ocCarter ortak olmasa çoktan gelmişti ya
Bende öyle olmuştu acele etmiştim gramdpashabetti hatta doğru oç site maile gelen kod bile aynı yerden geliyordu aşırı saçma ney şekilde site elemanları yapıyorYa normalde ben sahte siteye yatırım yapmam boşluğuma geldi harmandım Çok kötü ter içinde kalmıştım bir an önce dedim yapayım şu parayı rahatlayayım jokerbet Kaş diye sordum forumda 763 dedi 2 kişi ben de Google'dan girdim baktım 763'e girdi siteye ilk başta kullanıcı adı normal yazdım şifreyi yanlış yazdım şifreyi yanlıştır dedi şifreyi doğru yazdım hesaba girdi sonra işlem geçmişine Baktım her zaman bakarım Çünkü yatırımım var bin lira bir kere oraya bir baktım yatırım da görünüyor işlem geçmişinde parayı yatırdım sonra 750'ye %100 Bonus alayım dedim talep ediyorum hata veriyor yatırımdan sonra talep edin canlıya bağlanacağım bir baktım canlı destek sahte