- 32,737
- 12,203
- 113
4 bitti ya tüh
Doğru ben sahitim banada dedi hatta dost bilmiyorsun koniyuİşte böyle senin gibi adamlara çok deli oluyorum biliyor musun zaten takip etmedim Ben niye yazıyorum biliyor musun Bilip bilmeden konuşuyorsun işte Adam bana dedi ki benim konuya gelip kupon yaptım Eğer koyarsam ilk sırada Sizsiniz buradakiler hariç bak buradakileri demiyorum kendisine sorabilirsin Bilip bilmeden işte yorum yapıyorsun ya böyle insan deli oluyor
Muroo1988 yazılarını forumda okuyorum kardeşim. Ben olayın çekilişinde filan değilim sadece kendi kuponumu takip ederken ses olsun diye buradayım. Ama bu sayede kim yalandan takılıyor kim samimi görebiliyorum. Hani takip ediyormuş gibi görünen senle 2-3 kişi var yapmayın 1k para için değmez. Konu benim olsa şöyle baştan sona okusam yazıları vs. MR.YK'ya 4k verir geçerdimİşte böyle senin gibi adamlara çok deli oluyorum biliyor musun zaten takip etmedim Ben niye yazıyorum biliyor musun Bilip bilmeden konuşuyorsun işte Adam bana dedi ki benim konuya gelip kupon yaptım Eğer koyarsam ilk sırada Sizsiniz buradakiler hariç bak buradakileri demiyorum kendisine sorabilirsin Bilip bilmeden işte yorum yapıyorsun ya böyle insan deli oluyor
Ben o şeyleri Ben de sevmem Sonradan gelip takip ediyormuş gibi yap sen konuyu bilmeden konuşuyorsun ona kızıyorumMuroo1988 yazılarını forumda okuyorum kardeşim. Ben olayın çekilişinde filan değilim sadece kendi kuponumu takip ederken ses olsun diye buradayım. Ama bu sayede kim yalandan takılıyor kim samimi görebiliyorum. Hani takip ediyormuş gibi görünen senle 2-3 kişi var yapmayın 1k para için değmez. Konu benim olsa şöyle baştan sona okusam yazıları vs. MR.YK'ya 4k verir geçerdim
Takılı kaldık orda 🤣Ah gulboz ah
Uykusuz gecelerimi geri istiyorumTakılı kaldık orda 🤣
Niye biz burda takip yapmıyoz mu nasıl mantık bu 🤣Muroo1988 yazılarını forumda okuyorum kardeşim. Ben olayın çekilişinde filan değilim sadece kendi kuponumu takip ederken ses olsun diye buradayım. Ama bu sayede kim yalandan takılıyor kim samimi görebiliyorum. Hani takip ediyormuş gibi görünen senle 2-3 kişi var yapmayın 1k para için değmez. Konu benim olsa şöyle baştan sona okusam yazıları vs. MR.YK'ya 4k verir geçerdim
Valla ben yazdım ben yaticim acı ihtiyacım var bana ver dedimMuroo1988 yazılarını forumda okuyorum kardeşim. Ben olayın çekilişinde filan değilim sadece kendi kuponumu takip ederken ses olsun diye buradayım. Ama bu sayede kim yalandan takılıyor kim samimi görebiliyorum. Hani takip ediyormuş gibi görünen senle 2-3 kişi var yapmayın 1k para için değmez. Konu benim olsa şöyle baştan sona okusam yazıları vs. MR.YK'ya 4k verir geçerdim
Sorma bendeUykusuz gecelerimi geri istiyorum
valla ben doncic 11 sayı 6 rib 6 asistten beri takılıyorum burada gördüğümü söyledimBen o şeyleri Ben de sevmem Sonradan gelip takip ediyormuş gibi yap sen konuyu bilmeden konuşuyorsun ona kızıyorum
@dextermorgan kusura bakma Kral arkadaş Bilip bilmeden konuştu da ekran resmi atmak zorunda kaldımMuroo1988 yazılarını forumda okuyorum kardeşim. Ben olayın çekilişinde filan değilim sadece kendi kuponumu takip ederken ses olsun diye buradayım. Ama bu sayede kim yalandan takılıyor kim samimi görebiliyorum. Hani takip ediyormuş gibi görünen senle 2-3 kişi var yapmayın 1k para için değmez. Konu benim olsa şöyle baştan sona okusam yazıları vs. MR.YK'ya 4k verir geçerdim

Şansın bol bol bol olsun🥵Ekli dosyayı görüntüle 924205
Şu maçlar %50-%50 başarılı geçirsek 5 maçları için heycanlandıracak sistemde
Ekli dosyayı görüntüle 924205
Şu maçlar %50-%50 başarılı geçirsek 5 maçları için heycanlandıracak sistemde
[/QUO
Keyonte atarsa hepsi gelir
Nasıl gt edilir😂@dextermorgan kusura bakma Kral arkadaş Bilip bilmeden konuştu da ekran resmi atmak zorunda kaldım Ekli dosyayı görüntüle 924206