- 40,110
- 20,800
- 113
Bol şanslarGodoy won 🤩🤩
Yattık dostBol şanslar
Bol şans reiiiiiiiiiissss hadi bugün Orisbeti soyuyoruzz
Yattık reis,acele ettik şeytan karışmadı 🤣🤣Bol şans reiiiiiiiiiissss hadi bugün Orisbeti soyuyoruzz![]()
Şeytan şuan benimle meşgul işe gitme at karttaki parayı rulette katlarsin vs bir şeyler diyor ama s..cem belasını az kaldıYattık reis,acele ettik şeytan karışmadı 🤣🤣
Reis şeytana uymaŞeytan şuan benimle meşgul işe gitme at karttaki parayı rulette katlarsin vs bir şeyler diyor ama s..cem belasını az kaldı![]()
![]()
Yok abim yok zaten 1 aydır hiçbir şey kazanamıyorum depresyondayım yarın sabah 5te kalkcam fındığa gitcem asla atmam para falan. Soydu beni bu kumar hahahahhahahshdReis şeytana uyma
Atarsan banada yolla,pokerin dibine vurucam 🤣🤣🤣Yok abim yok zaten 1 aydır hiçbir şey kazanamıyorum depresyondayım yarın sabah 5te kalkcam fındığa gitcem asla atmam para falan. Soydu beni bu kumar hahahahhahahshd
Şu geçen vbetten 30 k vuran arkadaş gibi bir şeyler vursam şov yapcam da işte bize denk gelmiyorAtarsan banada yolla,pokerin dibine vurucam 🤣🤣🤣
Sende vurursun merak etme,şeytan hallederŞu geçen vbetten 30 k vuran arkadaş gibi bir şeyler vursam şov yapcam da işte bize denk gelmiyor![]()
Eywallah dostumDinyepers
Sağlık olsun dostum