Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Dinyepers / Tek Maç

Kupon Miktarı
36.75
Kupon Oranı
2.38

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Yine atmadılar ya atıyolar savunmaya geçiyolar 🤣🤣

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,932
193,506
113

Kocaeli

Üye
Yeni Üye
23
6
3
sende açabilirsin konu dostum
ama bu şekilde konuşamazsın
Forum adabını bilmiyorsun sanırım
Forum genel kuralları vardır okumanı tavsiye ederim

Bilmediğin anlamadığın birşey olur ise sorabilirsin, ama hiçbir konuda saygısızlık yapmazsan sevinirim.

Kurduğum cümleler arasında her hangi argo kelimesi mevcutmu, herkes istediği gibi konu açma hakkına sahipse bende seviyeli bi şekilde eleştiri yapma hakkına sahibim

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,932
193,506
113
Kurduğum cümleler arasında her hangi argo kelimesi mevcutmu, herkes istediği gibi konu açma hakkına sahipse bende seviyeli bi şekilde eleştiri yapma hakkına sahibim
Ha dışarda sigara izmaritini yere atmissin, ha bu şekilde konu açmışsın görüntü kirliliği herkes bu şekilde konu açsa ne olur forumun hali 😂
Seviyeli şekilde yapabilirsin
ama bu şekilde yorum yapamazsın..
Seni uyarmakta bana düşer
Önceki yorumlarına baktım, hepsi kibirli insanları aşağılama cabası ve forum huzuru bozma caban var.
Daha dikkatli yorumlar yapmanı istiyorum..
Yoksa daha fazla kalamayacaksın Forumda sanırım.

Kocaeli

Üye
Yeni Üye
23
6
3
Seviyeli şekilde yapabilirsin
ama bu şekilde yorum yapamazsın..
Seni uyarmakta bana düşer
Önceki yorumlarına baktım, hepsi kibirli insanları aşağılama cabası ve forum huzuru bozma caban var.
Daha dikkatli yorumlar yapmanı istiyorum..
Yoksa daha fazla kalamayacaksın Forumda sanırım.
Ben yorumumda görüntü kirliliginden bahsettim arkadaş ağzımı bozdurma benim demiş üslubu bozuk olan benim değişik bi forum, gerçi bu şekil bi yönetime sahip forum olursa normaldir.

Size üye bana forum çok engelleyebilirsin

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Ben yorumumda görüntü kirliliginden bahsettim arkadaş ağzımı bozdurma benim demiş üslubu bozuk olan benim değişik bi forum, gerçi bu şekil bi yönetime sahip forum olursa normaldir.

Size üye bana forum çok engelleyebilirsin
Ağzımı bozmak istemiyorum bile seviyeli seninle tartışmaya girmekte istemiyorum,başka foruma gitmek senin tercihin olabilir