Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Direksiyon Dersindeki Trajikomik Durumum

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
714
113
Bugün ilk kez direksiyon sınavına girdim herşey dört dörtlük bir şekilde sürüyorum komisyon vites atarken vs çok güzel vites atışlarını beğendim şeklinde yorumlar yapıyor neyse finish sınava geldim biraz bayır asaga kalıyor arkada araba var bitiş alanındaki numarama geldim komisyon geri gel dedi geldim ufaktan çapraz kaldı neyse boşa aldım el freni çektim stop ettim in dedi indim sordum hocam kaldım mi geçtimmi kaldin diyor neden diyorum vites atışlarında sorun varmış şimdi bu duruma yorumunuz nedir finish noktasında bile bırakılma varmış

Murat5599

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,034
709
113
Bugün ilk kez direksiyon sınavına girdim herşey dört dörtlük bir şekilde sürüyorum komisyon vites atarken vs çok güzel vites atışlarını beğendim şeklinde yorumlar yapıyor neyse finish sınava geldim biraz bayır asaga kalıyor arkada araba var bitiş alanındaki numarama geldim komisyon geri gel dedi geldim ufaktan çapraz kaldı neyse boşa aldım el freni çektim stop ettim in dedi indim sordum hocam kaldım mi geçtimmi kaldin diyor neden diyorum vites atışlarında sorun varmış şimdi bu duruma yorumunuz nedir finish noktasında bile bırakılma varmış
Hocayı alıcan güzelce yıkıcan sonra soyucan sonra ver Allah ver ibnenin oğlu

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
796
322
63
10 sene evvel aldım ehliyeti direksiyon sınavında 2 kere arabayı stop ettirdim , parkı düzgün yapamadım puanı veren görevli direktif verdi sınavda bitiş çizgisine geldiğimde bana eğitim veren kişiye geçtin mi diye sorduğumda buraya kadar geldiysen geçmişsindir dedi geçme nedenimde not veren görevlilerle direksiyon eğitmenim arkadaşmış yani her türlü hile hurda dönüyor sınavda.

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,054
261
83
Ben kaç kere hata yaptım insanlık hali diyip geçti komisyon başkanı geçtim tekte :) kişiden kişiye değişir kaldırmak yada geçirmek

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,401
1,657
113
Bende 2.de geçtim dost uyukalmisim baba yadigarı anadolla yardır yardır gittim ama yetisememistim:D ikincide geçersin devlete para lazım

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
714
113
Bende 2.de geçtim dost uyukalmisim baba yadigarı anadolla yardır yardır gittim ama yetisememistim:D ikincide geçersin devlete para lazım
Böyle kalma sebebi olurmu bana normal gelmiyor normal durummu finish noktasında kalmak

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
714
113
Hocayı alıcan güzelce yıkıcan sonra soyucan sonra ver Allah ver ibnenin oğlu
Yaşlı dedemin yaşında adam bişey diyemedim ama ilk oldu hocaya sormuştum gülerek derste hemde hiç finish noktasında kalan oldumu hayatta görmedim dedi varmış demekki oda ben oldum

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
Sağlık olsun kardeşim benim

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
Emin ol yüzüğe doğru ehliyeti alırsın bir kadın vardı 8 kere mi 10 kere mi girdi en sonunda Allah'ım sen de alırsın rahat ol yani sıkıntı

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
714
113
Emin ol yüzüğe doğru ehliyeti alırsın bir kadın vardı 8 kere mi 10 kere mi girdi en sonunda Allah'ım sen de alırsın rahat ol yani sıkıntı
Hatasız tamamlayıp finishte kalinirmi ya önümde ne adamlar bırakılip yarı yolda arka koltuğa alındı ben finişhe kadar getirdik işte

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,410
1,620
113
Hatasız tamamlayıp finishte kalinirmi ya önümde ne adamlar bırakılip yarı yolda arka koltuğa alındı ben finişhe kadar getirdik işte
Kral oluyor böyle ibnelikler kaç hakkında var inşallah kazasız belasız alırsın

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
489
113
Ben 3 yıl önce dosyayı yaktım, bir daha yazılmadım ehliyete, yaş 38 ne ehliyet ne araba, rahmetli Dedemden bana miras kalan eşşek vardı onu kullanıyordum o da öldü

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,175
11,604
113
Dostum ben bundan 11-12 sene önce iki kere sınava girdim. İkisinde de parktan kaldım. Bir kere bile istop ettirmedim arabayı. Sürüş de çok iyi dediler. Park yeri parkurda yokuştaydı hem de. Arabayı tekte soktum park yyerine 60-65 yaşında dötündeki kıllar ağarmış bir gözlemci vardı. Tekerlekler kaldırıma 2 parmak daha yakın olacakmış. Bu kadar insana kim ehliyet verdi o zaman dedim. 2. Sınavdan sonra bir daha da sınava girmedim sokarlar diye sinirlenip. Hala da ehliyetim yok bu sebeple.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,821
20,221
113
2010 da aldım 100 metre gittim gitmedim tamam geri dön gerek yok belliki şoförlüğün iyi demişlerdi ( 2. Kez araba sürüşümdü 😂😂😂) şimdiki gibi olsa alırdıkta biraz zorlanırdık sanırım bugün ben şoförüm diyen insanlar bile tekte iki araba ortasına Park ederken zorlanır.

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,498
2,158
113
Ben muzisyenim 2017 komisyon tanidikdi bi turku söyle dediler soyledim 100metre sonra tamam hocam hayirli olsn dediler 😁

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
714
113
Dostum ben bundan 11-12 sene önce iki kere sınava girdim. İkisinde de parktan kaldım. Bir kere bile istop ettirmedim arabayı. Sürüş de çok iyi dediler. Park yeri parkurda yokuştaydı hem de. Arabayı tekte soktum park yyerine 60-65 yaşında dötündeki kıllar ağarmış bir gözlemci vardı. Tekerlekler kaldırıma 2 parmak daha yakın olacakmış. Bu kadar insana kim ehliyet verdi o zaman dedim. 2. Sınavdan sonra bir daha da sınava girmedim sokarlar diye sinirlenip. Hala da ehliyetim yok bu sebeple.
Şuan bilinçli kesinlikle komisyonların bir kotası var bırakma geçirme şoförlük iyi olsun kötü olsun bırakıyorlar veya geçiriyorlar kafalarına göre

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
714
113
2010 da aldım 100 metre gittim gitmedim tamam geri dön gerek yok belliki şoförlüğün iyi demişlerdi ( 2. Kez araba sürüşümdü 😂😂😂) şimdiki gibi olsa alırdıkta biraz zorlanırdık sanırım bugün ben şoförüm diyen insanlar bile tekte iki araba ortasına Park ederken zorlanır.
Çok çok doğru

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
1,013
113
Bumu trajedi ben Behzat ç gibi drift attım hava yastığı açıldı hocanın poposuna girdi asirlar önceydi tabi hoca kahahaha atti bıraktı 2. Sansta almıştım asıl absurd budur