Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Direksiyon Dersindeki Trajikomik Durumum

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,175
11,604
113
Kısmet şans dost
Bahsettiğim tarihte arkadaşım, başka parkurda istop ettirmesine rağmen ilk girişinde aldı. Standart yok Türkiye'de. Her iş için tanıdık lazım. Devlet için gelir kapısı olmuş bu da. İnsanları küstürüyorlar, kompleks sahibi yapıyorlar. Hak mı şimdi benim ehliyetim olmaması, ama durum böyle. Hiç hevesim de yok artık, araba fiyatları da ortada.

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,006
3,219
113
Ben pandemide almıştım öksürüyordum ama hasta değildim sınava girdim 300 metre gittim evde araba var mı dedi var dedim sonra tamam kazandın evdeki arabayı kullana kullana gelişirsin dedi komik bir anımdır

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,483
714
113
Ben pandemide almıştım öksürüyordum ama hasta değildim sınava girdim 300 metre gittim evde araba var mı dedi var dedim sonra tamam kazandın evdeki arabayı kullana kullana gelişirsin dedi komik bir anımdır
Vay arkadaş bizim başımıza neden gelmez dicemde şuan sınavlar ilginç durum aldı

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,006
3,219
113
Vay arkadaş bizim başımıza neden gelmez dicemde şuan sınavlar ilginç durum aldı
Kanka herkes ölecek korkusuna cok iyi ve anlayışlıydı o donem bir de evden cıkma yoktu zaten biz sınava girdik sonra 1 seneye yakın sınav olmadı o gün giren kimse kalmamıştı

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,170
528
113
Sene 2011 verdiler şahini çalıştır devam etti 50 metre dur hayırlı olsun . Simdikilere bakıyorum benim diyen şoför bile heyecan yapıp kalabilir . Sıkma canını vardır bundada bir hikmet

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,851
20,254
113
Sene 2011 verdiler şahini çalıştır devam etti 50 metre dur hayırlı olsun . Simdikilere bakıyorum benim diyen şoför bile heyecan yapıp kalabilir . Sıkma canını vardır bundada bir hikmet
Bende Şahinle girmiştim eskiden heyet yoktu bir başka sürücü kursunun hocaları çapraz olarak sınava girerlerdi garip 90 model şahin dakka başı su kaynatıp durdu Ağustos ayıydı 😂

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,170
528
113
Bende Şahinle girmiştim eskiden heyet yoktu bir başka sürücü kursunun hocaları çapraz olarak sınava girerlerdi garip 90 model şahin dakka başı su kaynatıp durdu Ağustos ayıydı 😂
Aynı benimde Ağustos gibiydi . Vay be 15 yıl geçmiş üstünden

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
901
539
93
Benim komisyoncu orta okul öğretmedim çıktı çok kolay almıştım

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
545
252
63
Bende A2 var motorum da var arabam da 5 yıl önce A2 aldım cezalardan bıkmıştım şimdi de aynı durum araba için geçerli binmiyorum kapıda yatıyor 4 ders alacam direksiyon eğitimi hoca kalmak yok bizde diyor nasıl diyorum hayırlı olsun ehliyetin diyor bakalım ne olacak bu ay bayrama denk gelmezse alırım önden 😁😂

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,851
20,254
113
Bende A2 var motorum da var arabam da 5 yıl önce A2 aldım cezalardan bıkmıştım şimdi de aynı durum araba için geçerli binmiyorum kapıda yatıyor 4 ders alacam direksiyon eğitimi hoca kalmak yok bizde diyor nasıl diyorum hayırlı olsun ehliyetin diyor bakalım ne olacak bu ay bayrama denk gelmezse alırım önden 😁😂
Sürücü kursunun ismi a.min.oğlu sürücü kursumu o nasıl işmiş reis yalan devlet gönderiyor heyeti her zaman farklı kişiler gelir 😂

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,063
1,064
113
Bugün ilk kez direksiyon sınavına girdim herşey dört dörtlük bir şekilde sürüyorum komisyon vites atarken vs çok güzel vites atışlarını beğendim şeklinde yorumlar yapıyor neyse finish sınava geldim biraz bayır asaga kalıyor arkada araba var bitiş alanındaki numarama geldim komisyon geri gel dedi geldim ufaktan çapraz kaldı neyse boşa aldım el freni çektim stop ettim in dedi indim sordum hocam kaldım mi geçtimmi kaldin diyor neden diyorum vites atışlarında sorun varmış şimdi bu duruma yorumunuz nedir finish noktasında bile bırakılma varmış
Türkiye’de ilk girişte manuel vitesle almıştım ehliyeti,Almanya’ya geldim pezevenkler beni 6 kez sınava soktular toplamda 2500 Euro civarında felan ödedim,bir tanesinde yasal yere girdim hatalıyım diğerinde kalma sebeplerimin bazıları şunlar

Birkez daha gelmen gerekiyor
50 lik yolda 54 ile gittin
30 luk yolda 33 le gittin
Döner kavşağa biraz erken girdin
Kapıyı açarken aynaya bakmadın (sınav bitmişti)

hepsinde de arabayı sınav yerine kadar ben getirdim geri normalde hoca getiriyor kalınca

17 yaşındaki Alman bebeleri vallahi ilk girişte alıyorlardı,kalanların %95 i siyah saçlılar

son sınavımda tam 1 saat 15 dakika sürdüm neyse sınav bitti sordum neden bu kadar uzun sürdü “yine öyle gerekiyor sen bu kadar iyi sürüyorsun neden kaldın” dedi
Arkadaşlarına sor dedim çıktım..

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,204
6,283
113
Bulmuşlar ehliyete 20 milyar veren enayileri bırak babam bırak bilerek geçirmiyo çogu ulan varya bu sistemin ben taaaaa

srdr16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
1,246
113
Siteler bile %20 dicount veriyo.. bi tur daha ataydık kraL deseydin brom

totem344

Tanınmış üye