- 90,563
- 100,110
- 113
ömere iban yazda karnını doyursun hayır yapıyomus bugun dostbozuk saat hesabı tost dünde cremonense atar diyodu tutmadı bugün tutar yarın devam
ömere iban yazda karnını doyursun hayır yapıyomus bugun dostbozuk saat hesabı tost dünde cremonense atar diyodu tutmadı bugün tutar yarın devam
harbi mi dost ömer biricik arkadaşım canım arkadaşım nerede oömere iban yazda karnını doyursun hayır yapıyomus bugun dost
vay en sevdiğim arkadaşımbirisi ilk yarı sivas atar diyodu olaya bak
Bi bok olmaz dost maç başlamadan 1.70i geçiyordu oranıBaşakşehir bu sivası elek eder normalde başak 75 ve 86da atar gibime geliyor
yok dost sivas kötü top oynuyor inan bana başak 75 civarı atacaktırBi bok olmaz dost maç başlamadan 1.70i geçiyordu oranı
Rıza hoca maçı satın almış olabilir
1-1 olsa da umutlansakBi bok olmaz dost maç başlamadan 1.70i geçiyordu oranı
aha tost benim adamım girdi OKAKA izle şimdi en az 1 gol atar başakşehir deniz türüç çıktı 1-1 olurda yener mi bilemiyorumBi bok olmaz dost maç başlamadan 1.70i geçiyordu oranı
emrenin takımı çok top dolaştırıyor çok sıkıcı takım benim izlediğim kadarıyla geride oldu mu o oyun iş görmezyok dost sivas kötü top oynuyor inan bana başak 75 civarı atacaktır
sivas kötü takım futbolun adaleti varsa 80 olmadan başakşehir 1-1 yapar skoruemrenin takımı çok top dolaştırıyor çok sıkıcı takım benim izlediğim kadarıyla geride oldu mu o oyun iş görmez
kanka boyle maclar suprıze acık bu basak elbet patlıcaktı sıvasta cıkıs arıyodu tam denk geldıYav birisi söylesin kosovanın hışır bir takımından 4 yiyen bir sivasspor ligde bilmem kaç maçtır evinde yenilmeyen yada gol yemeyen başakşehiri nasılsın yenebilir hikaye aq Türk ligi Portekiz ligi tövbe daha verirsem de iki olsun aq tövbe
burası türkiye burada herşey gerçek sinoYav birisi söylesin kosovanın hışır bir takımından 4 yiyen bir sivasspor ligde bilmem kaç maçtır evinde yenilmeyen yada gol yemeyen başakşehiri nasıl yenebilir hikaye aq Türk ligi Portekiz ligi tövbe daha verirsem de iki olsun aq tövbe
Ya aga balkani diye bir takımdan 4 yiyen birisi bu başaktan hiç gol yememesi bana bu açıklanamaz bidaha böyle bir etkinlik olunca tr yada Portekiz den maç yok en olmadık ligden yazcam ama bunları yazmıcamkanka boyle maclar suprıze acık bu basak elbet patlıcaktı sıvasta cıkıs arıyodu tam denk geldı
Maalesef öyleburası türkiye burada herşey gerçek sino