- 42,563
- 43,472
- 113
Tebrikler dost 👏Evet beyler bu aralar şans inanılmaz bi şekilde yanımda. Sabah hekimoğlu trabzon gol atara 500 attık gelmedi bi nebze onun zararı çıktı gibi son topta.
De colo sağolsun
Ekli dosyayı görüntüle 192700
Ekli dosyayı görüntüle 192699
Tebrikler Kazancın daim olsunEvet beyler bu aralar şans inanılmaz bi şekilde yanımda. Sabah hekimoğlu trabzon gol atara 500 attık gelmedi bi nebze onun zararı çıktı gibi son topta.
De colo sağolsun
Tbekler kardes.bu aralar sans yaninda cimrilikde yaninda gozukuyor sen eskiden boyle degildin 🧐Evet beyler bu aralar şans inanılmaz bi şekilde yanımda. Sabah hekimoğlu trabzon gol atara 500 attık gelmedi bi nebze onun zararı çıktı gibi son topta.
De colo sağolsun
De colonun fark 10ken oyunda olmasıda saçmalık şans işteTebrikler ben oynasam süreyi eritirlerdi
Gene kızdırmıslar senı dayıTbekler kardes.bu aralar sans yaninda cimrilikde yaninda gozukuyor sen eskiden boyle degildin 🧐
Ne cimriliği ? Konu açıyorum adamlar bol şans yazmaktan acizTbekler kardes.bu aralar sans yaninda cimrilikde yaninda gozukuyor sen eskiden boyle degildin 🧐
Takılma dayı yı kızdırmıslar geneNe cimriliği ? Konu açıyorum adamlar bol şans yazmaktan acizgeçen birine yolladım adamın konuyla alakası yok beğenmiş geçmiş mesajı bile yok, kurallar işte. Artı benim yaşadiğim hayatı bilemezsin üç haneli borcun içindeyiz kazandık sevincimizi paylaştık ama en iyisi paylaşmamak sanırım
Hayattaki tüm şansını kullanmış 😂Evet beyler bu aralar şans inanılmaz bi şekilde yanımda. Sabah hekimoğlu trabzon gol atara 500 attık gelmedi bi nebze onun zararı çıktı gibi son topta.
De colo sağolsun