- 3,346
- 3,191
- 113
maçı benden aldığını niye itiraf etmiyorsun.ev 2 yi atar dostlar kasanınız yoksa kaybın kaybı bonusu alın basın
maçı benden aldığını niye itiraf etmiyorsun.ev 2 yi atar dostlar kasanınız yoksa kaybın kaybı bonusu alın basın
Şimdi gördün şimdi al dostben bu maçı görsem direkt 2.5 alt alırdım o yuzden dk 87 de gol var
iftira ediyosunmaçı benden aldığını niye itiraf etmiyorsun.
Çeyrek altın olarak belirtirsen sevinirim canım gramlık değil çünkügir ev atar gir korkanın kucuk altını olmaz
küçük altın la çeyrek altın arası fark nedir gülüm 50 tane altın yaptın hala öğrenemedin miÇeyrek altın olarak belirtirsen sevinirim canım gramlık değil çünkü
Dost canlıdan 2.5 üst aldığını hepimiz biliyoruz ama güzel rol kesiyorsunBen de isterdim gol olsun tistin tostum kazansın
Arada 700 TL oynuyor knki daha ne farkı olsunküçük altın la çeyrek altın arası fark nedir gülüm 50 tane altın yaptın hala öğrenemedin mi
700tl onun çerez parası siteye girip stres atmak için atıyo o parayıArada 700 TL oynuyor knki daha ne farkı olsun
En son 8 sene önce brezilyaya üst oynadığımda evde eşya kalmamıştıDost canlıdan 2.5 üst aldığını hepimiz biliyoruz ama güzel rol kesiyorsun
payfix 10 gunde 300 lıralık ıslem olmus daha 10 kişiyi 30 çarpmısız yani geçen ay 10 15k cevırmıstık700tl onun çerez parası siteye girip stres atmak için atıyo o parayı
haciz memurları mı tost bendim o buzdolabını mühürleyenEn son 8 sene önce brezilyaya üst oynadığımda evde eşya kalmamıştı
good job man!payfix 10 gunde 300 lıralık ıslem olmus daha 10 kişiyi 30 çarpmısız yani geçen ay 10 15k cevırmıstık