- 90,576
- 100,119
- 113
maho artık zor gelır enişteGelmez bu kupon sen beko geldi ben geldim erkan gelir maho da geldimi taklaya gelir kupon enişte
maho artık zor gelır enişteGelmez bu kupon sen beko geldi ben geldim erkan gelir maho da geldimi taklaya gelir kupon enişte
50.50 yazacaktın 25.25 yazdın dost25-25 olur dost emin misin 😂
Banlandımımaho artık zor gelır enişte
Sen pinpon oynamazdın dost Umutla karıştırdın herhalde50 yi dostumuz alsın 50 lira bizim gibi kumarbaza saniyenin 10 da 1i sürede parcalanıyor dost
50 liramız olsun bakalım deneriz dostSen pinpon oynamazdın dost Umutla karıştırdın herhalde
yok rezil etti kendini yazdı sinemaları giremiyo sımdı gırıyoda cevap yazamıyorBanlandımı
Alla allahyok rezil etti kendini yazdı sinemaları giremiyo sımdı gırıyoda cevap yazamıyor
Seni Filmin galasına çağırdılar mı dostyok rezil etti kendini yazdı sinemaları giremiyo sımdı gırıyoda cevap yazamıyor
Bol şans distİlk gol geldi
Sırayla yaşlar hepsiGremio istatistik iyi yaslar birazdan
Ulu orta uğursuzluğumuzu dile getirmeseydin dostGelmez bu kupon sen beko geldi ben geldim erkan gelir maho da geldimi taklaya gelir kupon enişte
Dep attı 😂Su iy aradan cıksın biran once
Filmin başrol oyuncusu o Maho sadece onun taklitini yapıyo figüran mahoSeni Filmin galasına çağırdılar mı dost