- 42,568
- 43,511
- 113
Tebrikler.5k para vardı bu kuponla beraber 500e düştük ama braga sağolsun 700 kara geçtik kurtardık zararı.
dünkü embiid faciasıdan sonra iyi geldi.kuponu ikinci yarılar başlamadan canlıdan yapmıştım
Ekli dosyayı görüntüle 194570
Ekli dosyayı görüntüle 194569
Tebrikler dost daim olsun5k para vardı bu kuponla beraber 500e düştük ama braga sağolsun 700 kara geçtik kurtardık zararı.
dünkü embiid faciasıdan sonra iyi geldi.kuponu ikinci yarılar başlamadan canlıdan yapmıştım
Tbrkler 89dan sonra 3 korner iyiymis5k para vardı bu kuponla beraber 500e düştük ama braga sağolsun 700 kara geçtik kurtardık zararı.
İnceden sallarız ama takip etmem büyük ihtimal uyku ağır basıyor bu gece.Tebriklerbrezilya liginde ekmek var bugün çalış
Iyki kupon gelirse cekilis degilmis oyle olza yatardi aqİnceden sallarız ama takip etmem büyük ihtimal uyku ağır basıyor bu gece.
Bugün 12.30da işte olmam lazımdı 12de uyandım1de anca gittim embiid sağolsun uykumuzdan da etti bizi
Gerek yok boşver adam beğenip geçiyor 2 kelime bol şans bile yazmak zor geliyor böyle iyiIyki kupon gelirse cekilis degilmis oyle olza yatardi aq
Embiiiiiiiiiiddd adam mıdır ?Gerek yok boşver adam beğenip geçiyor 2 kelime bol şans bile yazmak zor geliyor böyle iyi
Aynen oyle ama eger cekiliste cikarsa aninda paparasini iletir dm den 😁 5 k cekimini beklerlerken gelir senin 2 kisiye 25 cekilisine katilir onuda kazanir.neden peki cunku 5 k isini gormez ama 25 lira onun hayatini cevirir boyle insan cok burdaGerek yok boşver adam beğenip geçiyor 2 kelime bol şans bile yazmak zor geliyor böyle iyi
Çekiliş kazanmayalı 6 ay olmuşturAynen oyle ama eger cekiliste cikarsa aninda paparasini iletir dm den 😁 5 k cekimini beklerlerken gelir senin 2 kisiye 25 cekilisine katilir onuda kazanir.neden peki cunku 5 k isini gormez ama 25 lira onun hayatini cevirir boyle insan cok burda
Ilk yarı neden skor bulamadı ?
Gördüm onu orda kafasını patlatamasa iki sayı cepteydiIlk yarı neden skor bulamadı ?
Çünkü Oubree abim kafasını patlattı 🤣🤣
Ayarlarını bozdu![]()
CHARLOTHE HORNETS şike yapmaz.Gördüm onu orda kafasını patlatamasa iki sayı cepteydi
İlk yarı 11
İkinci yarı 33 garip
Erken faul alıp tam 44te kalması
Kesin şike 😝
Gördüm onu. maça ortak oldular bi ara öndeydi sonra ne olduysa fark açıldı embiidin üçlüğünden sonraydı sanırımCHARLOTHE HORNETS şike yapmaz.
Ayrıca Kelly Oubre maçtan sonra beni aradı
söyle o iki tane nba kurt'u var onlara selamımı ilet belki utanmışlardır dedi
Yalniz son 30 saniyede Pj Washington tepeden el üstü potalı 3lük soktu 🤣🤣 sonra Oubre gitti topu çaldı turnike attı. Sonra Oubre yine 13 saniye kala gitti potaya Embidd üzerinden faul aldı serbest atış attı benim kupon öyle geldi🤣🤣
Ya profil resmine bak🤣🤣🤣🤣🤣🤣Gördüm onu. maça ortak oldular bi ara öndeydi sonra ne olduysa fark açıldı embiidin üçlüğünden sonraydı sanırım